Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

Työtilan sähköposti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä aikavyöhyke- ja päivämäärämääritykset

Voit mukauttaa Työtilan sähköpostisi päivämäärä- ja aika -asetuksia Asetukset -valikon kautta.

  1. Valitse Asetukset -valikosta Näyttöasetukset .
  2. Siirry Aika -välilehteen.
  3. Valitse aikavyöhyke Aikavyöhyke -luettelosta.
  4. Valitse Numeric Date Format (Numeerinen päivämäärämuoto) -luettelosta muoto, jolla haluat päivämäärät näkyvän.
  5. Määritä Kansioiden päivitysaika -luettelosta, kuinka usein haluat päivittää kansiot. Ajan lisäys on minuutteina.
  6. Napsauta OK.