Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä Google Analytics -käyttäjän seuranta -asetukset

Kun yhteys on muodostettu onnistuneesti, seuranta otetaan oletuksena käyttöön. Voit muuttaa tätä asetusta kohdassa Ota Google Analytics -seuranta käyttöön . Kun tämä vaihtoehto on valittuna, seuranta on käytössä sivustollasi. Voit poistaa seurannan käytöstä poistamalla tämän asetuksen valinnan.

Kun Google Analytics -tilisi on yhdistetty, näet seuraavat seuranta -asetukset:

Eri asetukset voivat tulla esiin riippuen siitä, mitkä ominaisuudet on yhdistetty. Jotkin ominaisuudet tukevat myös tiettyjä ominaisuuksia, joten kaikki alla olevat asetukset eivät välttämättä koske sekä Universal Analytics (UA) -ominaisuutta että Google Analytics 4 (GA4) -ominaisuutta.

• Seurataanko ylläpitäjiä? - Oletusasetuksena on, että ylläpitäjien toimia ei seurata. Jos haluat seurata näitä toimintoja, valitse tämä vaihtoehto.
  • Seurantavaihtoehdot - Niiden avulla voit paremmin mukauttaa seurantavaihtoehtoja, jotka haluat ottaa käyttöön.
    • Käytä mainontaominaisuuksia (vain UA) - Tukee kohderyhmä- ja aihepiiriraportteja uudelleenmarkkinoinnissa ja mainonnassa.
    • Käytä tehostettua linkkimääritystä (vain UA) - Tukee napsautusten erottamista useista samanlaisista linkeistä sivulla.
    • Anonymisoi IP -osoitteet (vain UA) - Täyttää joidenkin maiden kansallisten tietosuojalakien vaatimukset.
    • Seuraa käyttäjätunnusta - (suositeltu) Laskee sisäänkirjautuneet käyttäjät yhtenä käyttäjänä, jopa useille laitteille. Edellyttää Google Analyticsissa lisävaiheita, jotta User ID voidaan ottaa käyttöön sivustollasi.
  • Google Optimize - Integroi Google Optimizen ja Google Analyticsin.
  • Seuraa tuoteluettelonäkymiä (näyttökertoja): - Määritä, milloin tuotteen näyttökertoja tulisi seurata: yksittäisille tuotesivuille ja/tai arkistosivuille (myymälä).

Huomautus: Jos HTTP -vastausta ei havaittu -virheitä ilmenee, seuraat ehkä enemmän näyttökertoja kuin Google Analytics sallii. poista "Arkistosivut" tästä asetuksesta.