Määritä automaattinen off-office-vastaus Outlookin verkkoversiossa

Luo ulkopuolinen automaattinen vastaus, joka kertoo ihmisille, että olet poissa etkä vastaa heidän sähköposteihinsa. Jokainen henkilö, joka lähettää sinulle sähköpostiviestin, saa automaattisen vastauksen. Lisää tietoja, kuten silloin, kun olet palaamassa tai milloin he voivat odottaa vastausta sinulta.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse vasemmassa reunassa Outlook .
  3. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset ja sitten Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  4. Valitse Sähköposti -luettelossa Automaattiset vastaukset .
    Automaattinen vastaus -painike
  5. Valitse Ota automaattiset vastaukset käyttöön -valitsin.
    Automaattiset vastaukset -valitsin
  6. Valitse kohdan Lähetä vastauksia vain tietyn ajanjakson kohdalla valintaruutu ja syötä sitten aloitus- ja lopetusaika.
    • Jos ajanjaksoa ei ole valittu, automaattinen vastauksesi pysyy päällä, kunnes valitset Automaattiset vastaukset käytöstä -valitsimen käytöstä.
    Aikajakso Vastaukset
  7. Anna ikkunan alaosassa olevaan tekstiruutuun viesti, joka lähetetään vierailijoille, kun olet poissa.
    • Voit myös käyttää tekstiruudun yläosan muotoiluvaihtoehtoja tekstin fontin ja värin muuttamiseen muiden mukautusten kanssa.
    Muotoiluasetukset
  8. Jos haluat lähettää automaattisia vastauksia organisaatiosi ulkopuolisille vierailijoille, valitse Lähetä vastaukset organisaatiosi ulkopuolella -valintaruutu
    Organisaatio Toggle
  9. Valitse ikkunan alaosasta Tallenna . Automaattinen vastauksesi on nyt käytössä ja lähetetään vierailijoille.