No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä automaattinen vastaus verkkosähköpostissa

Lähdetkö lomalle tai pois toimistosta muutamaksi päiväksi? Pidä asiakkaat, yhteyshenkilöt ja työtoverit ajan tasalla määrittämällä automaattinen vastaus kaikille, jotka lähettävät sinulle sähköpostia.

Workspace Webmail Auto Responder -toiminto on tehokas tapa kertoa ihmisille, että et ole tavoitettavissa, ja määrittää, milloin pystyt vastaamaan heidän sähköpostiinsa. Lisäksi automaattisen vastauksen avulla voit lähettää vain yhden vastauksen kuhunkin osoitteeseen määritetyn ajanjakson aikana.

Automaattisen vastauksen käyttäminen Workspace -verkkosähköpostissa

1. Kirjaudu sisään Workspace -verkkosähköpostiin .
  2. Valitse Asetukset -valikosta Henkilökohtaiset asetukset .
  3. Siirry Automaattinen vastaus -välilehteen, valitse Ota automaattinen vastaus käyttöön ja tee seuraavat:
    • Reply From (Vastaa lähettäjä) - Valitse Oletus tai Mukautettu ja kirjoita sähköpostiosoite, jonka haluat näkyvän kentässä.
    • Vastausaihe- Valitse Oletus tai Mukautettu ja anna automaattisen vastausviestin aihe.
    • Aloitusaika - Valitse Aloita nyt tai Aloita päällä ja valitse sitten poissaoloaika.
    • Päättymisaika - Valitse Ei lopetusaikaa tai Lopeta päällä ja valitse sitten aika, jota palaat.
    • Vastaustiheys - Valitse Kerran sähköpostiviestiä kohti lähettääksesi automaattisen vastauksen jokaiseen saamaasi sähköpostiin, tai valitse Kerran sähköpostiosoitetta kohti, jos haluat lähettää vain yhden automaattisen vastauksen kuhunkin sähköpostiosoitteeseen riippumatta siitä, kuinka monta sähköpostia he lähettävät sinulle.
    • Yleinen vastausviesti-Anna automaattisen vastausviestin sisältö.
  4. (Valinnainen) Mukauta vaihtoehtoinen viesti valitsemalla Lisää räätälöity automaattinen vastaus tietyille vastaanottajille. Täytä seuraavat kentät:
    • Vain näiden lähettäjien kohdalla- Anna enintään 20 yhteystietoa, joille haluat lähettää mukautetun automaattisen vastausviestin. Jos haluat lähettää automaattisen vastauksen kenelle tahansa, joka lähettää sähköpostia tietystä verkkotunnuksesta, anna vain verkkotunnus ja sen tunniste (esimerkiksi domain.com ). Erota useita sähköpostiosoitteita ja verkkotunnuksia pilkuilla.
    • Mukautettu aihe - Valitse joko Oletus tai Mukautettu .
    • Automaattinen vastausviesti- Anna vaihtoehtoisen automaattisen vastausviestin sisältö.
  5. Napsauta OK.