Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä Braintree WooCommerce -palvelua varten

Yhdistä Braintree -laajennus Braintree Direct -tilillesi, niin voit alkaa hyväksyä maksuja.

Vaaditaan: Braintree for WooCommerce Payment Gateway on WooCommerce -laajennus, joka on saatavana osoitteesta WordPress.org.
  1. Kirjaudu sisään Braintree -ohjauspaneeliin .
  2. Valitse oikeassa yläkulmassa oleva rataskuvake ja napsauta API .
    Kuva valikosta, jolla voit käyttää API -avaimia
  3. Täältä voit napsauttaa Näytä, jos haluat tarkastella olemassa olevaa API -avainjoukkoa, tai Luo uusi API -avain, jos haluat luoda uuden sarjan.
    Kuva API -avainten määrittämisestä tai katselemisesta
  4. Kun tarkastelet avaimia, kopioi julkinen avain , yksityinen avain ja kauppiastunnus .
    Kuva API -avainten sarakkeista
  5. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  6. Siirry kohtaan WooCommerce > Asetukset > Maksut ja valitse jompikumpi Braintree -yhdyskäytävistä.
  7. Liitä kopioitu julkinen avain , yksityinen avain ja kauppiastunnus niihin liittyviin kenttiin Yhteysasetukset -kohdassa.
    Kuva Braintree -laajennuksen yhteysasetuksista
  8. Napsauta Tallenna muutokset.