Aseta budjetti verkkotunnuksien välityspalvelulle

Vaihe 1 Verkkotunnuksien välityspalvelussa: ostajan tiekarttasarja .

Aloita verkkotunnuksien välityspalveluseikkailu antamalla meille muutamia tietoja yrityksestäsi.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikosta Osta ja myy ja valitse sitten Verkkotunnuksien välityspalvelu .
  3. Syötä budjetti annettuun kenttään. Tämän summan haluat sijoittaa verkkotunnukseen, ja voit muuttaa sitä myöhemmin tarvittaessa.
  4. Valitse vaihtoehto verkkotunnuksesi käyttötavalle.
  5. Valitse paras aika, jolloin välittäjä voi soittaa sinulle.
  6. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, valitse Tallenna .