No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä catch-all-sähköpostitili Työtilan hallintakeskuksessa

Catch-all -sähköpostitili vastaanottaa kaikki kyseisen verkkotunnuksen virheellisiin sähköpostiosoitteisiin lähetetyt viestit. Jos et määritä catch-all-tiliä, virheellisiin sähköpostiosoitteisiin lähetetyt viestit palautuvat lähettäjälle.

Saat lisätietoja täältä: Mikä on catch-all-sähköpostitili?.

Catch-All-sähköpostitilin määrittäminen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Valitse Tuotteet -luettelosta Sähköposti .
  3. Valitse Hallitse sen tilin vierestä, jonka kanssa haluat työskennellä.
  4. Napsauta Luo .
  5. Napsauta Luo tili -ikkunassa Näytä lisäasetukset .
  6. Valitse Sähköposti- välilehdellä Tee tästä catch-all-tili ja määritä sitten uusi sähköpostitili. KatsoLuo Työtilan sähköpostitili .