Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä Checkout-laajennukset

Voit määrittää, missä lisäkenttien kentät näkyvät maksusivulla-ennen laskutustiedot-osiota tai sen jälkeen tai ennen tilauksen yhteenvetoa (oletus)-säätämällä näyttöasetuksia.

Vaaditaan: WooCommerce Checkout -lisäosat on premium-laajennusinen WooCommerce-laajennus, joka sisältyy WordPressin sähköisen kaupankäynnin verkkohotelliin tai erillisenä ostona.
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse Ulkoasu > Mukauta .
  3. Valitse WooCommerce > Kassa .
  4. Valitse haluamasi näyttöasetus Checkout-laajennusten näyttövalikosta .
    Mukauta Checkout-laajennusten näyttöasetuksia
  5. Valitse, miten haluat laskea prosentuaalisten lisäosien hinnat .
  6. Napsauta Julkaise .

Liittyvät vaiheet