No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä Disqus -kommenttijärjestelmä WordPressissä

Disqus on kommenttien hallintajärjestelmä, jonka avulla voit rakentaa yleisösi ja hallita kommentteja verkkosivustollasi. Siinä on kaksi päävaihetta: tilin määrittäminen Disqusilla ja sitten laajennuksen lisääminen WordPressiin.

Disqus -tilisi määrittäminen:

1. Avaa selain ja siirry osoitteeseen Disqus.com .
  2. Kirjaudu joko olemassa olevalle tilille tai luo uusi tili.
  3. Kun olet kirjautunut sisään, valitse kuinka aiot käyttää laajennusta .
  4. Valitse Haluan asentaa Disquksen sivustolleni .
  5. Täytä rekisteröintilomake ja napsauta Luo sivusto .
  6. Valitse käyttöympäristöksi WordPress.
  7. Palaa WordPress -verkkosivustollesi.

Disqus -laajennuksen asentaminen:

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Etsi ja asenna Disqus Laajennukset -sivulta.
  3. Aktivoi laajennus .
  4. Valitse Kommentit > Disqus.
  5. Kirjaudu sisään Disqus -tililläsi.
  6. Kun olet kirjautunut sisään, valitse sivusto, jonka rekisteröit Disqus -tililläsi.
  7. Viimeistele määritys napsauttamalla Seuraava.
  8. Palaa Disqus.com -tilillesi.
  9. Suorita Disqus -verkkosivuston Configure -prosessi loppuun.