3. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä DNS

Jos et ole varma, kuinka määrität DNS: n, älä huoli. DNS -asiantuntijamme voivat määrittää DNS: n enintään kolmelle verkkotunnukselle palvelimesi ohjauspaneelissa.

Huomautus: Saat lisätietoja tästä palvelupyynnöstä (480) 463-8824 .

GoDaddyn asiantuntijapalvelut

Lisätietoja GoDaddyn tarjoamista palveluista on kohdassaAsiantuntijapalvelut -valikko .