Määritä edustajien kansiokäyttöoikeudet

After you grant delegate access to another GoDaddy customer, they can access your account on your behalf at a level of your choosing. Each access level grants delegates permission to manage your domain names. You can further refine their domain access by granting different permission levels to domain folders you've created.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ylävalikosta Asetukset ja sitten Hallitse kansioita.
    valitse hallitse kansioita
  3. Napsauta kynäkuvaketta sen verkkotunnusten kansion vierestä, jota haluat muokata.
  4. Kohdassa Hallinnan käyttö ja Siirron käyttö vaihda kunkin edustajan oikeuksia vaihtamalla kuvakkeen tilaksi Päällä tai Pois.
    Käyttöoikeustaso Käytettävissä olevat toimet
    Hallinnan käyttö
    • Päivitä yhteystiedot
    • Muokkaa nimipalvelimia
    • Muokkaa isäntänimiä
    • Muokkaa välitystä
    • Lukitse tai avaa lukitus
    • Muokkaa automaattisen uusinnan asetuksia
    • Hallitse aliverkkotunnuksia
    Siirron käyttö
    • Siirrä toiselle GoDaddy-tilille
    • Siirto toiselle rekisterinpitäjälle
    • Poista verkkotunnukset
    • Myy verkkotunnukset huutokaupan kautta

Huomautus: Jos haluat muokata Hallinnan käyttö -tasoa, poista päältä Hallinnan käyttö Kaikki verkkotunnukset -kansiossa kullekin edustajalle.

5. Napsauta “Save” (tallenna).