Määritä edustajien kansiokäyttöoikeudet

Voit halutessasi myöntää edustajakäyttöoikeudet jollekulle toiselle GoDaddy-asiakkaalle, jolloin hän voi käyttää tiliäsi puolestasi. Kukin käyttötaso antaa edustajille oikeuden hallita verkkotunnuksiasi. Voit rajoittaa heidän käyttöoikeuksiaan edelleen määrittämällä, mitä toimia voidaan tehdä tietyn kansion sisältämien verkkotunnusten kohdalla.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Asetukset > Kansioiden hallinta.
    valitse päivitä yhteystiedot
  3. Valitse kynäkuvake sen kansion kohdalla, jonka käyttöoikeuksia haluat muokata.
  4. (Valinnainen) Muokkaa hallinnan käyttöoikeuksien asetuksia valitsemalla kynäkuvake ensin Kaikki verkkotunnukset -kansion kohdalla ja säätämällä sitten käyttöoikeuksia kunkin yksittäisen edustajan kohdalla. Tämä kansio myöntää tai poistaa käyttöoikeuden kaikkiin tilisi verkkotunnuksiin.

Huomautus: Edustajat voivat muokata verkkotunnuksia vain niissä kansioissa, joihin olet myöntänyt heille käyttöoikeuden, mukaan lukien Kaikki verkkotunnukset -kansio.

5. Kohdassa Hallinnan käyttöoikeudet ja Siirron käyttöoikeudet vaihda kunkin edustajan oikeuksia vaihtamalla kuvakkeen tilaksi päällä tai pois. Kukin käyttöoikeustyyppi myöntää oikeuden erilaisiin verkkotunnustoimintoihin:
    • Hallinnan käyttöoikeudet
      • Päivitä yhteystiedot
      • Muokkaa nimipalvelimia
      • Muokkaa isäntänimiä
      • Muokkaa välitystä
      • Lukitse tai avaa lukitus
      • Muokkaa automaattisen uusinnan asetuksia
      • Hallitse aliverkkotunnuksia
    • Siirron käyttöoikeudet
      • Siirrä toiselle GoDaddy-tilille
      • Siirto toiselle rekisterinpitäjälle
      • Poista verkkotunnukset
      • Myy verkkotunnukset huutokaupan kautta
  6. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna.