Määritä edustajien kansiokäyttöoikeudet

Kun olet antanut edustajalle käyttöoikeuden tilisi verkkotunnuksiin, voit rajoittaa kansioiden avulla sitä, mitä verkkotunnuksia edustaja voi tarkastella ja hallita. Tiettyjen kansioiden käyttöoikeuksia rajoittamalla voit hallita sitä, mitä edustajasi voivat tehdä verkkotunnuksillesi puolestasi.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruutu ainakin yhden verkkotunnuksen kohdalta.
    näyttökuva useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Lisää kansioon.
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Enemmän-valikko ja vieritettävä alas kohtaan Lisää kansioon.
  4. Voit tarkastella kansion lupa-asetuksia valitsemalla lisää vaihtoehtoja -valikon kuvakkeen kuvakaappaus Lisää vaihtoehtoja -valikosta Hallitse kansiota.
    • Edustajille, joilla on tilisi verkkotunnuksen käyttöoikeus, on automaattisesti määritetty Hallinnan käyttöoikeus Kaikki verkkotunnukset -kansioon, ja heillä on käyttöoikeus kaikkiin tilisi verkkotunnuksiin. Jos haluat rajoittaa verkkotunnuksia, joihin edustajalla on käyttöoikeus, ota Kaikki verkkotunnukset -kansion Hallinnan käyttöoikeus -asetus pois käytöstä ja anna sitten käyttöoikeus muihin kansioihin.
  5. Vaihda jokaisen edustajan tilaksi päällä tai pois, jotta voit antaa Hallinnan käyttöoikeuden ja/tai Siirron käyttöoikeuden kyseiseen kansioon. Kukin käyttöoikeustyyppi myöntää edustajille oikeuden erilaisiin verkkotunnustoimintoihin:
    • Kun edustajalla on kansioon Hallinnan käyttöoikeus, hän voi
      • päivittää yhteystiedot
      • Muokkaa nimipalvelimia
      • Muokkaa isäntänimiä
      • Muokkaa välitystä
      • lukita verkkotunnuksia tai avata niiden lukituksia
      • ottaa automaattisen uusimisen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
      • Hallitse aliverkkotunnuksia
    • Kun edustajalla on kansioon Siirron käyttöoikeus, hän voi
      • siirtää verkkotunnuksia toiselle GoDaddy-tilille
      • siirtää verkkotunnuksia toiselle rekisterinpitäjälle
      • Poista verkkotunnukset
      • listata verkkotunnuksia myytäväksi.
  6. Päivitä asetukset valitsemalla Tallenna.