No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä etäkäyttö Gmail -tilille POP3: lla

Määritä Gmailisi etäkäyttö (POP3) Työtilan sähköpostitililtäsi. Kun lisäät etätilin, voit määrittää kansion, johon haluat sähköpostiviestien siirtyvän, tarkistaa palvelimen automaattisesti uusien sähköpostiviestien varalta, soveltaa roskapostin ja viestien toimitussääntöjä tiliin ja tallentaa kopion viesteistäsi palvelimelle.

Vaihe 1: Määritä POP3 Gmailissa

Ennen kuin voit lisätä etäkäytön Workspace Email: ssä, sinun on määritettävä POP3 Gmailissa.

1. Kirjaudu sisään Gmail -tiliisi .
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset Hammaspyöräpainike Asetukset > Katso kaikki asetukset .
  3. Valitse Edelleenlähetys ja POP/IMAP -välilehti.
  4. Valitse POP -latauksen vierestä Ota käyttöön POP kaikille viesteille tai Ota POP käyttöön saapuvalle postille .
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Vaihe 2: Määritä etäkäyttö Workspace Email -palvelussa

Jotta voit seurata näitä ohjeita, sinun on oltava Perinteinen näkymä .

1. Kirjaudu sisään Verkkosähköpostiin. Käytä Workspace Email -osoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä).
  2. Valitse Klassisessa näkymässä Asetukset > Henkilökohtaiset asetukset .
    Napsauta Asetukset ja valitse sitten Henkilökohtaiset asetukset
  3. Valitse Etäsähköposti -välilehti.
  4. Valitse Lisää uusi .
  5. Valitse Tyyppi -kohdasta luettelosta Gmail.
  6. Anna Gmail -käyttäjänimesi ja salasanasi .
  7. Valitse Toimituskansio -kohdasta Saapuneet (tai haluamasi kansio) luettelosta.
  8. Valitse Suodata roskapostia ja käytä toimitussääntöjä -valintaruutu siirtääksesi roskapostin valitsemaasi kansioon. Mitään viestiä toimitussäännöillä asetat postilaatikkoon sovelletaan.
  9. Valitse Tarkista automaattisesti -valintaruutu, jos haluat, että Workspace Email tarkistaa palvelimen automaattisesti uusien viestien varalta 30 minuutin välein.
  10. Valitse Jätä kopio palvelimelle -valintaruutu tallentaaksesi kopion ladatusta sähköpostista palvelimelle. Kun käytät POP3: ta, kopiota lataamastasi sähköpostista ei automaattisesti tallenneta palvelimelle, joten suosittelemme tämän tekemistä.
    Määritä etäsähköpostitili
  11. Valitse OK .