Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä hakemiston käyttöoikeudet Windows -verkkohotellitililläni

Voit määrittää eri hakemiston käyttöoikeudet kullekin Windows® Hosting -tilisi hakemistolle juurihakemiston lisäksi. Tämän avulla voit hallita, kuka voi käyttää tiedostojasi ja mitä toimintoja he voivat suorittaa näissä hakemistoissa olevilla tiedostoilla.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Windows Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallitse.
  3. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  4. Siirry Tiedostot -välilehteen.
  5. Siirry tiedostoon tai hakemistoon, jonka käyttöoikeuksia haluat muuttaa.
  6. Siirrä hiiren osoitin tiedoston tai hakemiston kohdalle ja napsauta sitten oikealle alaspäin osoittavaa nuolta ja valitse sitten Muuta käyttöoikeuksia .
  7. Valitse käyttöoikeudet, joita haluat käyttää, ja napsauta sitten OK .