Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä hakemiston käyttöoikeudet Windows -verkkohotellitililläni

Voit määrittää eri hakemiston käyttöoikeudet kullekin Windows® Hosting -tilisi hakemistolle juurihakemiston lisäksi. Tämän avulla voit hallita, kuka voi käyttää tiedostojasi ja mitä toimintoja he voivat suorittaa näissä hakemistoissa olevilla tiedostoilla.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli sen Windows -verkkohotellitilin vierestä, jota haluat käyttää, ja valitse sitten Hallitse .
  3. Valitse Plesk -hallinta .
  4. Siirry Tiedostot -välilehteen.
  5. Siirry tiedostoon tai hakemistoon, jonka käyttöoikeuksia haluat muuttaa.
  6. Valitse16135 valikosta ja valitse sitten Muuta käyttöoikeuksia .
  7. Valitse käyttöoikeudet, joita haluat käyttää, ja valitse sitten OK .