SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä hallittu SSL -varmenne

Huomautus: Tarjoamme hallitun SSL-palvelun, jossa me huolehdimme SSL-varmenteen asentamisesta ja hallinnasta puolestasi, jos haluat mieluummin käyttää aikasi muihin asioihin.

Kun olet osta hallittu SSL ja lähetä pyyntö verkkosivustolle, jonka haluat meidän suojaavan.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Valitse SSL -varmenteet ja sitten Määritä sen Managed SSL -kohdan vierestä, jota olet määrittämässä.
  3. Seuraava vaihe riippuu siitä, missä sivustoasi isännöidään yrityksen GoDaddy kautta tai ulkoisesti.
    • Isännöi yrityksen GoDaddy kanssa
      1. Valitse Sisäinen verkkohotelli .
      2. Valitse pudotusvalikosta Vaihe 2: Valitse verkkohotelli tämän varmenteen luettelosta, valitse se verkkohotellituote, jossa haluat suojata sivuston.
      3. Vaihetta 3 varten: Valitse verkkotunnus tälle varmenteelle , joko valitse sivusto luettelosta tai valitse Tai anna verkkotunnus tai aliverkkotunnus ja kirjoita sen sivuston verkkotunnus tai aliverkkotunnus, jota haluat suojata. Kun olet joko valinnut tai kirjoittanut sivustosi verkkotunnuksen, valitse Seuraava .
    • Isännöity ulkoisesti
      1. Valitse Ulkoinen verkkohotelli .
      2. Vaihetta 2 varten: Valitse verkkotunnus tälle varmenteelle , joko valitse verkkotunnus tai aliverkkotunnus luettelosta tai valitse Tai anna verkkotunnus tai aliverkkotunnus ja kirjoita verkkotunnus tai aliverkkotunnus, jota haluat suojata. Kun olet valinnut tai kirjoittanut verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen, valitse Seuraava .
      3. Kirjoita sivustosi isännöinnin kirjautumistiedot ja valitse sitten Seuraava . Näitä tietoja tarvitaan, jotta voimme asentaa SSL -varmenteesi puolestasi.
  4. Lue SSL -tilaajasopimus, varmennepalvelusopimus ja sivuston muutoksia koskeva selvitys. Jos hyväksyt, valitse valintaruudut ja valitse sitten Aktivoi .

Näet verkkotunnuksesi suojauksen tilan ja HTTPS näyttää Asennus käynnissä .

Verkkotunnuksen suojaustila ja HTTPS -osio on ympyröity.

Voit tarkistaa asennuksesi tilan milloin tahansa, jos valitset HTTPS -asetukseksi Tiedot . Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun SSL -hallinta on asennettu verkkosivustollesi tai jos tarvitsemme asennuksen viimeistelemiseksi muita tietoja.

SSL-määrityspalvelu on kertakäyttöinen. Se on ihanteellinen asiakkaille, joilla on olemassa olevia SSL -varmenteita ja jotka tarvitsevat apua selainvaroitusten asentamisessa ja poistamisessa, mutta jotka eivät halua tai tarvitse jatkuvaa varmennehallintaa.

1. Siirry GoDaddy-palvelusi osioon tuotesivu.
  2. Valitse SSL -varmenteet ja sitten Määritä sen SSL -määrityspalvelun vierestä, jota olet aktivoimassa.
  3. Valitse seuraavalla avautuvalla sivulla Määritä sen otsikon vierestä, joka kertoo, kuinka monta SSL -määrityspalvelupakettia sinulla on käytettävissä.
  4. Valitse Sisäinen verkkohotelli vai Ulkoinen verkkohotelli ilmaisemaan, onko sivustosi isännöity GoDaddy-palvelussa vai kolmannen osapuolen verkkohotellissa.
  5. Valitse vaihtoehto, joka kuvaa tilannettasi:
    • Varmenne on jo asennettu : Valitse tämä vaihtoehto, kun SSL -varmenteesi on asennettu verkkohotelliin, mutta näet SSL -virheen, yhdistetyn sisällön varoituksen tai jos sivusto ei uudelleenohjaa HTTPS: ään.
    • Varmenne on integroitu verkkohotelliin: Valitse tämä vaihtoehto, jos käytät WordPress -hallintasopimusta tai jos käytät cPanel AutoSSL: ää (Luksus ja uudemmat).
    • Varmenne valitaan kelvollisista SSL -tuotteista : Valitse tämä vaihtoehto, jos SSL -varmennetta ei ole asennettu verkkohotelliin, sitä ei ole määritetty tai se on yhdessä verkkotunnuksessa ja haluat käyttää sitä uudelleen toisessa verkkotunnuksessa.
  6. Valitse haluamasi verkkohotellituote kohdasta Valitse webhotellituote ja valitse sitten Seuraava .
  7. Anna varmenteen verkkotunnus ja valitse sitten Seuraava .
  8. Hyväksy esiin tulevat ehdot valitsemalla sopivat valintaruudut ja valitsemalla sitten Aktivoi .
Huomautus : Valitsemalla kunkin käytettävissä olevan valintaruudun annat GoDaddy -palvelun tehdä muutoksia sivustoosi, pyytää SSL -varmennettasi ja hyväksyä SSL -tilaaja- ja Certificate Services -sopimuksen puolestasi.

Jos valitset Aktivoi , lippu lisätään lippujonoon, jolloin voimme valvoa ja suorittaa SSL -asennuksen valmiina puolestasi.