SSL-varmenteet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä hallittu SSL -varmenne

Kun olet ostanut hallitun SSL: n , lähetä pyyntö verkkosivustolle, jonka haluat meidän suojaavan.
  1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Napsauta SSL -varmenteet ja sitten Määritä määritettävän Managed SSL -kohdan vierestä.
  3. Valitse avattavasta valikosta se verkkohotelli, joka sisältää verkkosivustosi.
    • Jos sinulla on useampi kuin yksi verkkosivusto, sinun on valittava verkkotunnus, jota varten SSL: ää pyydetään.
    • Voit määrittää, että kaikki verkkoliikenne ohjataan verkkosivustosi www -versioon (valinnainen).
  4. Napsauta Seuraava.
  5. Sinun on hyväksyttävä Sivuston muutokset, SSL -tilaajasopimus ja Varmenteiden palvelusopimus ja napsautettava sitten Aktivoi .

Siinä kaikki! Saat sähköpostiviestin, kun SSL -hallinta on asennettu verkkosivustollesi.