No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä HIPAA -yhteensopiva sähköposti

HIPAA vaatii terveydenhuollon tarjoajia varmistamaan, että heidän liikekumppaninsa suojaavat sähköisiä suojattuja terveystietoja (ePHI). HIPAA -yhteensopivat sähköpostitilit ovat osa HIPAA -vaatimustenmukaisuusprosessia.

Jotta voisit käyttää HIPAA -yhteensopivaa sähköpostia, sinulla on oltava vähintään yksi Business Premium- tai Premium Security Microsoft 365 -tili.

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Lisäosat vasemmassa yläkulmassa.
  3. Valitse HIPAA -yhteensopivan sähköpostin kohdalla Aloita .
  4. Valitse valintaruutu kohdan Hyväksyn Microsoft 365 HIPAA liikekumppanuussopimuksen vierestä .
  5. Anna yhteystietosi. Microsoft edellyttää näitä, jotta he voivat ottaa yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin, jos tietoturvaloukkaukset ovat erittäin epätodennäköiset.
  6. Valitse Hyväksy & Lähetä .

Nyt kun olet allekirjoittanut BAA-sopimuksen (Business Associate Agreement), luomasi sähköpostitilit ovat automaattisesti HIPAA-yhteensopivia. Muista, että HIPAA -yhteensopiva sähköposti on osa liiketoimintasi HIPAA -yhteensopivaa.

Tähän liittyvä vaihe

• Jos näet puhelinnumeron Aloita- painikkeen sijasta, soita numeroon (480) 463 883 HIPAA-yhteensopivan sähköpostin käyttöönotosta