No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä HostGator -verkkotunnuksen postikohde

Jotta voit viimeistellä Microsoft 365 -palvelun GoDaddy -palvelun kautta verkkotunnuksessa HostGatorissa, sinun on lisättävä ja muutettava DNS -tietueita siten, että verkkotunnuksesi sähköpostin osoite on Microsoft 365.

Kullekin uudelle tietueelle tarvitsemasi arvot annetaan Microsoft 365 Aseta sähköpostikohde -sivullasi sen jälkeen, kun olet vahvistanut verkkotunnuksen omistajuuden .

1. Kirjaudu sisään HostGator cPanel -palveluun .
  2. Vieritä Verkkotunnukset -osioon.
  3. Valitse Edistynyt DNS -vyöhyke -editori .
    • TXT -tietue: Valitse TXT valikosta ja anna tiedot, jotka näytimme Microsoft 365 -tililläsi. Valitse Lisää tietue .
    • CNAME -tietueet : Valitse valikosta CNAME ja anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi. Valitse Lisää tietue .
  4. Palaa cPaneliin.
  5. Vieritä Sähköposti -osioon.
  6. Valitse MX -merkintä .
    • MX -tietue: Valitse verkkotunnuksesi Change MX Entry (Muuta MX -merkintää) -osiossa ja syötä Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot. Valitse Muuta .

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä HostGatorin asiakastukeen numeroon 1 866 964 2867.

Huomautus: Et voi syöttää SRV -tietueitasi HostGatorilla, mikä tarkoittaa, että et voi käyttää Teamsia laitteellasi. Voit kuitenkin yhä käyttää Teamsia Outlookin avulla verkossa.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Pyydä GoDaddy tarkistamaan uudet DNS -asetuksesi kirjautumalla sisään tilillesi ja valitsemalla Päivitin nämä asetukset. Tarkista, kiitos! Saat sähköpostiviestin, kun Microsoft 365 -osoitteesi on valmis käyttöön.
  • Määritä sitten sähköposti laitteillesi .