Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä jälleenmyyjän verkkohotellitili

Kun olet ostanut jälleenmyyjän verkkohotellipaketin, sinun on määritettävä se ennen kuin voit määrittää sen asiakkaillesi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse haluamasi jälleenmyyjän webhotellitilin vierestä Määritä .
  4. Valitse tililtäsi haluamasi verkkotunnus tai anna se manuaalisesti ja napsauta Seuraava.
  5. Valitse datakeskus, joka on lähellä asiakkaitasi ja napsauta Seuraava .
  6. Luo WHMCS: lle käyttäjänimi ja salasana ja napsauta Valmis.

Jälleenmyyjän webhotellitilisi käyttöönotto kestää muutama minuutti. Kun se on valmis, napsauta Siirry hallintapaneeliin .

Huomautus: Jos määrität tilillesi kansainvälistä verkkotunnusta , sinun on annettava verkkotunnuksen punycode -versio.