4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä käänteinen DNS sukupolven 4 omalle palvelimelleni

Voit määrittää käänteisen DNS -haun (rDNS) 4. sukupolven omalle palvelimellesi. Suurimman osan ajasta DNS "etsii" verkkosivustoasi etsimällä ensin verkkotunnuksen ja paikantamalla sitten siihen liittyvän IP -osoitteen. Käänteisen DNS -haun avulla DNS etsii ensin IP -osoitteen ja paikantaa sitten siihen liittyvän verkkotunnuksen.

Jos käytät omaa sähköpostipalvelintasi, määritä rDNS osoittamaan ensisijaiseen verkkotunnukseesi - jotkin palvelimet hylkäävät sähköpostit mistä tahansa IP -osoitteesta ilman rDNS: ää.

Käänteinen DNS auttaa myös, jos sinun täytyy tehdä vianmääritys verkostosi (kuten suorittaa traceroute).

1. Kirjaudu sisään tiliisi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 oman palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Asetukset -osion IP -osoitteen vieressä Hallitse .
  4. Kirjoita DNS-tietue -kenttään täydellinen verkkotunnus, jonka haluat liittää palvelimen IP-osoitteeseen (esimerkiksi mail.coolexample.com ).
  5. Napsauta Päivitä . Viimeistelemme käänteisen DNS -asennuksen - voi kestää enimmillään 48 tuntia, ennen kuin muutokset tulevat käyttöön palvelimillamme.