4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä käänteinen DNS sukupolven 4 omalle palvelimelleni

Voit määrittää käänteisen DNS -haun (rDNS) 4. sukupolven omalle palvelimellesi. Suurimman osan ajasta DNS "etsii" verkkosivustoasi etsimällä ensin verkkotunnuksen ja paikantamalla sitten siihen liittyvän IP -osoitteen. Käänteisen DNS -haun avulla DNS etsii ensin IP -osoitteen ja paikantaa sitten siihen liittyvän verkkotunnuksen.

Jos käytät omaa sähköpostipalvelintasi, määritä rDNS osoittamaan ensisijaiseen verkkotunnukseesi - jotkin palvelimet hylkäävät sähköpostit mistä tahansa IP -osoitteesta ilman rDNS: ää.

Käänteinen DNS auttaa myös, jos sinun täytyy tehdä vianmääritys verkostosi (kuten suorittaa traceroute).

1. Kirjaudu sisään tiliisi. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 oman palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Napsauta Asetukset -osion IP -osoitteen vieressä Hallitse .
  4. Kirjoita DNS-tietue -kenttään täydellinen verkkotunnus, jonka haluat liittää palvelimen IP-osoitteeseen (esimerkiksi mail.coolexample.com ).
  5. Napsauta Päivitä . Viimeistelemme käänteisen DNS -asennuksen - voi kestää enimmillään 48 tuntia, ennen kuin muutokset tulevat käyttöön palvelimillamme.