Kotisivukone Ohje

Määritä kalenterini

Voit näyttää minkä tahansa julkisen kalenterin verkkosivustossasi, jos tiedät kalenterin iCalendar-osoitteen (iCal URL). Useimmat kalenterin tarjoajat tukevat iCal-tietomuotoa, mutta tapa, jolla osoite löytyy, vaihtelee eri palveluntarjoajilla.

Kalenterin tarjoaja iCal-linkin löytäminen
Google Jaa Google-kalenterini
Office 365 / Outlook Oman Office 365- / Outlook-kalenterin jakaminen
Yahoo Jaa Yahoo-kalenterini

Huomautus: Kun jaat julkisen kalenterin, kaikki kalenteriin tehtävät muutokset näytetään automaattisesti verkkosivustollasi. Kalenterin sisällön muuttamista varten sinun on kuitenkin kirjauduttava kalenterin tarjoajan palveluun.