Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä Kauppapaikat -mallit

Mallipohjat ovat tallennettu ryhmä asetuksia ja vaihtoehtoja tietyn myyntikanavan (esim. Amazon, Etsy jne.) Tuotelistauksille. Käytä mallipohjaa uusiin listauksiin tai käytä niitä olemassa oleviin listauksiin . Kaikki muutokset malliin päivittävät automaattisesti kaikki listaukset, joissa tätä mallia käytetään. Kun olet luonut mallipohjia, ryhmitä ne yhteen osana reseptiä .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen verkkosivuston vierestä, jossa myymäläsi on.
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa > Kauppapaikat .
  4. Valitse Listaukset > Lisää/hallitse kauppapaikkoja . (Jos olet uusi kaupan määrittämisessä, sinun on muodostettava yhteys vähintään yhteen Marketplace -kauppapaikkaan, ennen kuin voit luoda mallipohjan.)
  5. Valitse Listing Templates (Vasemmassa sarakkeessa).
  6. Valitse haluamasi mallipohjan tyyppi: Luokka , Otsikko ja kuvaus , Toimitus tai Hinnoittelu .
  7. Lisää uusi mallipohja , muokkaa olemassa olevaa mallipohjaa tai kopioi olemassa oleva malli uuden mallipohjan luomiseksi.
  8. Sinun on täytettävä kaikki punaisella tähdellä merkityt kentät ja saatat haluta täyttää kaikki muut kentät. Kun olet valmis, valitse Tallenna tai Tallenna ja sulje .