Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä kauppapaikkojen reseptit

Reseptit ovat kokoelma kanavakohtaisia malleja. Esimerkiksi Amazon -listauksen malli (yksi kanava) voidaan erottaa Etsy -listauksen (toinen kanava) mallista. Luo mallipohjat ennen kuin luot reseptejä.

Reseptit säästävät jopa enemmän aikaa kuin pelkät mallipohjat, koska reseptien avulla voit käyttää useita mallipohjia kerralla. Jos esimerkiksi määrität reseptin tuoteryhmälle, jokainen tämän luokan tuote käyttää määritettyä reseptiä ja sen sisältämiä malleja.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen verkkosivuston vierestä, jossa myymäläsi sijaitsee.
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa > Kauppapaikat .
  4. Valitse Listaukset > Lisää/hallitse kauppapaikkoja . (Jos kaupan perustaminen on sinulle uutta, sinun on muodostettava yhteys vähintään yhteen Marketplace -kauppapaikkaan, ennen kuin voit luoda mallipohjan ja sen mukaan myös reseptin.)
  5. Valitse Listing Templates (Vasemmassa sarakkeessa).
  6. Valitse Reseptien listaaminen -välilehti.
  7. Lisää tästä lähtien uusi resepti tai muokkaa tai kopioi olemassa olevaa reseptiä.
  8. Valitse, mitä mallipohjia haluat käyttää reseptissäsi. (Tarvittaessa avaa uusi välilehti ja luo kauppapaikkamalleja .)
  9. Sinulla on mahdollisuus määrittää reseptisi tuoteluokkaan tai luoda uusi tuoteluokka. Jos määrität reseptin tuoteluokkaan, kaikki uudet tähän luokkaan lisäämäsi tuotteet saavat asetukset automaattisesti mallipohjistasi.
  10. Anna lopuksi reseptillesi kuvaava nimi ja valitse sitten Tallenna tai Tallenna ja sulje .