No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä käyttäjätilit

Määritä Calendar -ryhmätilisi ja kutsu käyttäjiäsi aktivoimaan tilinsä.

Luo Calendar

1. Kirjaudu sisään Työtilan sähköpostiosoitteeseesi . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Näytä kalenteri -painiketta sivun yläosassa.
  3. Napsauta "Luo" -painiketta.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (sinun täytyy vahvistaa myös salasana ).
  5. Napsauta Luo . Lähetämme sähköpostiosoitteeseen linkin, jolla aktivoidaan Calendar -tili (sähköpostin vastaanottaminen voi kestää enimmillään 24 tuntia).
  6. Toista prosessi lisäkalentereiden luomiseksi ja jakamiseksi käyttäjillesi.

Aktivoi Calendar -tili

1. Avaa sähköpostiviesti "Kalenterin tilin aktivointi".
  2. Napsauta Aktivoi .
  3. Tarkista Calendar -käyttäjän sopimus ja napsauta Hyväksy .
  4. Anna etu- ja sukunimi, aikavyöhyke ja luo salasana (sinun täytyy vahvistaa salasanalla samoin).
  5. Napsauta Hyväksy .

Seuraavat vaiheet

Suosittelemme, että lisäät kalenterin kirjautumissivun kirjanmerkin. Voit käyttää kalenteriasi myös Workspace Webmail -kalenteri -välilehden kautta.