Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

GoDaddy Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä kommenttien estoluettelo WordPressissä

Voit määrittää WordPressissä kommenttien estoluettelon, joka poistaa automaattisesti kaikki kommentit, jotka sisältävät määrittämiäsi avainsanoja, nimiä, URL -osoitteita, sähköpostiosoitteita tai IP -osoitteita. Tämä on tehokas tapa estää roskapostitusta.

  1. Kirjaudu sisään WordPressiin
  2. Valitse Asetukset > Keskustelu
  3. Vieritä alas Kommenttien estoluettelo -kohtaan .
  4. Kirjoita ruutuun jokin seuraavista, yksi kohde riviä kohti:
    • Avainsanat tai ilmaukset
    • Verkkotunnukset tai URL -osoitteet
    • Nimet
    • Sähköpostiosoitteet
    • IP -osoitteet
  5. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tallenna muutokset .

Lisätietoja