Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä ladattavien tuotteiden asetukset

Määritä asetuksia digitaalisia ja ladattavia tuotteita varten WooCommerce -palvelussa.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Siirry kohtaan WooCommerce > Asetukset > Tuotteet > Ladattavat tuotteet.
  3. Valitse tiedoston latausmenetelmä ponnahdusvalikosta.
  4. Valitse yksi tai molemmat käyttörajoituksen tasot : Lataukset edellyttävät sisäänkirjautumista , Myönnä ladattavien tuotteiden käyttöoikeus maksun jälkeen
  5. Ota käyttöön Tiedostonimi -kohdassa Liitä yksilöllinen merkkijono tietoturvaan, jos haluat parantaa tiedostojesi suojausta.
  6. Napsauta Tallenna muutokset.