Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä Local Pickup Plus -asetukset

Vaihe 1 Paikallisen nouto Plus -sarjan määritys.

Local Pickup Plus mahdollistaa paikallisen noutovaihtoehdon määrittämisen asiakkaillesi kassan aikana. Voit määrittää, kuinka se toimii myymälällesi menemällä kohtaan WooCommerce > Asetukset > Toimitus > Paikallinen nouto Plus .

Vaaditaan: Local Pickup Plus on premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy WordPress Ecommerce Hosting -palveluun tai erillisenä ostona.

Tältä sivulta löydät seuraavat segmentit:

Yleiset asetukset

Tässä voit ottaa käyttöön paikallisen noutovaihtoehdon kaupallesi ja määrittää geokoodaustoiminnon.

• Ota käyttöön: Ota Paikallinen nouto plus käyttöön valitsemalla tämä.
  • Otsikko: Määritä toimitusmenetelmän nimi, joka näytetään asiakkaille kassalla.
  • Google Maps Geocoding -sovellusliittymäavain: Anna käyttöön otettava API -avainMääritä geokoodaus Local Pickup Plus -palvelulle geokoodaus.
  • Ota kirjaus käyttöön: Jos geokoodaus on käytössä, ota ruutu käyttöön Googlen geokoodaus -sovellusliittymäpyyntöjen yhteydessä. Saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn jättämällä tämän toiminnon pois päältä, ellet tarvitse geokoodausongelmien vianmääritystä.

( Takaisin alkuun. )

Kassanäyttö

Nämä asetukset määrittävät, milloin ja miten asiakkaat voivat valita paikallisen noudon käsittelyvaihtoehtona.

• Sijaintien valinta: Määritä, voivatko asiakkaat valita eri noutopaikat kullekin ostoskorin kelvolliselle tuotteelle vai onko heidän valittava yksi noutopaikka tilausta kohti. Kohdekohtainen sijainnin valinta on hyödyllinen, kun tiettyjä tuotteita ei ole saatavilla joka paikassa.
  • Ostoskorin tuotteiden käsittely: Jos sijaintien valitseminen sallii yhden noutopaikan per tilaus, määritä, voivatko asiakkaat valita, toimitetaanko tai noudetaanko hyväksytyt tuotteet yksittäin vai onko heidän valittava yksi käsittelymenetelmä kaikille kelvollisille tuotteille. Jos valitset yhden käsittelymenetelmän kaikille kohteille, tuotteet ryhmitellään vähiten paketteja.
  • Oletuskäsittely: Jos sijaintien valinta sallii yhden noutopaikan tilausta kohden, määritä, pitäisikö kohteiden oletusasetuksena olla toimitus vai nouto (jos ne ovat kelvollisia).
  • Sijainti Lajittelujärjestys: Määritä, kuinka noutopaikat lajitellaan asiakkaille:
    • Oletus: Näytä sijainnit sellaisina kuin ne on esitetty noudon sijaintiluettelossa
    • Etäisyys asiakkaasta: Saatavilla vain, kun geokoodaus on käytössä
    • Aakkosjärjestyksessä sijainnin nimen mukaan
    • Viimeksi lisätty sijainti

( Takaisin alkuun. )

Noutotapaamiset

Näiden asetusten avulla voit näyttää kalenterin/päivämäärän/ajan valitsimen asiakkaalle kassalla, jotta he voivat valita noudon päivämäärän ja ajan tilaukselle. Paitsi Noutotapaamiset -tilan, Tapaamisen keston ja Toimitusajan laskenta -asetuksia lukuun ottamatta voit ohittaa nämä asetukset yksittäisille käyttäjilleLuo noutopaikka noutopaikat.

• Noutotapaamisten tila: Määritä, pitäisikö tapaamisia näyttää ja pitäisikö niitä vaatia.
  • Tapaamisen kesto: Aseta noutotapaamiesi kesto. Tämä määrittää, milloin käyttäjät voivat ajoittaa tapaamisia (esim. Tunneittain).
  • Tapaamisrajat: Määritä, kuinka moni asiakas voi valita saman noutoajan ennen kuin se ei enää ole käytettävissä.
  • Oletustyöajat: Määritä, milloin asiakkaat voivat noutaa tilauksia.
  • Yleiset pyhäpäivät: Määritä kiinteät päivämäärät, jolloin nouto ei ole saatavilla. Lomapäivät, jotka muuttavat päivämäärää, on asetettava uudelleen vuosittain.
  • Oletuseroaika: Määritä ajanjakso, jonka täytyy kulua asiakkaan tilauksen ja sen jälkeen, kun hän voi noutaa tilauksensa.
  • Lyijyaika -laskenta: Aseta, kuinka läpimenoaika lasketaan:
    • Laske vain aukioloajat. Laskee ensimmäisen käytettävissä olevan noutopäivämäärän ja -ajan ottaen huomioon aukioloajat. ( Katso lisätietoja tästä asetuksesta. )
    • Laske kalenteripäiviä. Ohittaa työajat ja vapaapäivät.
  • Oletusarvo: Määritä määräaika, jolloin asiakkaan on noudettava tilauksensa. Voit jättää tämän nollaan asettamaan mitään määräaikaa.

( Takaisin alkuun. )

Hinta ja verot

Voit määrittää, pitäisikö noutamisesta periä maksu tai alennus, ja siitä, miten noutotilauksista maksetaan veroja.

• Hinnan oletushinta: Määritä, tuleeko noutamisesta periä maksu vai tarjotako se alennusta. Voit ohittaa tämän asetuksen yksittäisille käyttäjilleLuo noutopaikka noutopaikat.
  • Noutopaikan vero: Valitse tämä, jos haluat soveltaa veroprosenttia noutopaikkaan, ei asiakkaan osoitteeseen.

( Takaisin alkuun. )