No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä Microsoft 365 -tilini Exchange -palvelimella

Kun olet siirtänyt sähköpostisi, vaihda POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi. Exchangen avulla tietosi (posti, yhteystiedot ja kalenterit) ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi ja ne voidaan palauttaa palvelimelta. Saat suojatun, nopean ja luotettavan sähköpostin.

Valitse sinulle sopiva sähköpostiohjelma.

Mobiili

Android-puhelin
Google Pixel
iPhone ja iPad (iOS)

Pöytäkone

Mac (macOS)
Windows-PC