Määritä Microsoft Authenticator -sovellus

Microsoft Authenticator -sovellus auttaa estämään luvattoman pääsyn sähköpostitiliisi. Aina kun kirjaudut tiliisi, sovellus vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että olennaiset tietosi pysyvät suojattuina. Lisää Authenticator -sovellus enintään viiteen laitteeseen.

Vaaditaan: Ennen kuin jatkat, asenna Microsoft Authenticator -sovellus iOS- tai Android -käyttöjärjestelmälle . Hanki Microsoft Authenticator skannaamalla tämä QR -koodi puhelimesi kameralla.
gd qr -koodi Microsoft -todennussovelluksen lataamista varten
Jos mobiililaitteesi ei tue Apple App Store- tai Google Play Store -myymälää, avaa sovelluskaupasi ja etsi hakusanalla "Microsoft Authenticator".

Vaihe 1: Lisää Todennussovellus

Lisää ensin Todennussovellus kirjautumistapana tilillesi. Tarvitset tietokoneesi ja mobiililaitteesi, joihin Authenticator -sovellus on asennettu.

1. Siirry tietokoneellasi Tietoturvasivulle .
    • Jos et pysty kirjautumaan sisään, valitse Seuraava . Jatka sitten seuraavaan vaiheeseen.
      Lisätietoja vaaditaan
    • Jos voit kirjautua sisään, valitse Lisää menetelmä . Valitse luettelosta Todennussovellus ja valitse sitten Lisää .
      Lisää Todennussovellus
  2. Valitse Aloita hankkimalla sovellus -kohdasta Seuraava . Sinulla pitäisi olla sovellus jo asennettuna puhelimeesi.
    Lataa nyt
  3. Avaa Authenticator -sovellus mobiililaitteellasi. Salli ilmoitukset pyydettäessä.
  4. Napauta + , sitten Työ- tai koulutili ja sitten Skannaa QR -koodi .
    • Jos käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, voit sen sijaan valita Lisää tili .
  5. Valitse tietokoneesi kohdassa Määritä tili ja valitse sitten Seuraava .
    Määritä tilisi
  6. Skannaa mobiililaitteesi kameralla tietokoneessasi näkyvä QR -koodi.
    Skannaa QR -koodi
  7. Valitse tietokoneessasi Seuraava QR -koodi -kohdasta Seuraava .
  8. Huomautus: Jos haluat syöttää koodin ilman QR -skanneria, valitse Can not scan image (Ei voida skannata). Valitse sovelluksessa näytön alareunasta Tai anna koodi manuaalisesti . Anna koodi ja URL -osoite ja valitse sitten Valmis .
  9. Mobiililaitteellasi sovellus pyytää sinua hyväksymään sisäänkirjautumisen. Kun ilmoitus on hyväksytty, valitse tietokoneellasi Seuraava .
    Ilmoitus hyväksytty

Vaihe 2: Lisää puhelinnumero

Jos sitä ei ole jo lisätty, sinun on ehkä annettava puhelinnumerosi kirjautumistapana.

1. Anna tietokoneellasi puhelinnumero, valitse Tekstiviesti minulle koodi tai Soita ja valitse sitten Seuraava .
    Anna puhelinnumero
  2. Anna koodi ja valitse sitten Seuraava .
  3. Kun puhelimesi on vahvistettu, valitse Seuraava .
  4. Näet onnistumisilmoituksen. Valitse Valmis . Näet myös Microsoft Authenticatorin Suojaustiedot -sivulla. Sähköpostitilisi näkyy sovelluksessa kohdassa Authenticator .
    Menestys!

Nyt kun kirjaudut tiliisi, vahvistat henkilöllisyytesi sovelluksella.

Huomautus: Authenticator -sovelluksen salasanaominaisuus ei ole käytettävissä Microsoft 365: lle GoDaddy -tileiltä.