Määritä Microsoft Authenticator -sovellus

Microsoft Authenticator -sovellus auttaa estämään luvattoman pääsyn sähköpostitiliisi. Kun kirjaudut sisään, sovellus vahvistaa, että se on oikea henkilö, joten tärkeät tietosi pysyvät turvassa. Voit lisätä Authenticator -sovelluksen enintään viiteen laitteeseen.

Vaihe 1: Avaa Authenticator -sovellus

1. Asenna ja avaa Microsoft Authenticator Androidille tai iOS: lle.
    Microsoft Authenticator
  2. Jos näet tietosuojalausunnon, valitse Hyväksyn .
  3. Sinun on ehkä valittava Lisää tili ja sitten Työ- tai koulutili . Muussa tapauksessa siirry seuraavaan vaiheeseen.
  4. Valitse Skannaa QR -koodi (anna sovelluksen ottaa kuvan tällä hetkellä).

Vaihe 2: Skannaa QR -koodi

1. Siirry Suojaustiedot -sivullesi.
    • Jos et voi allekirjoittaa, valitse Seuraava . Jatka sitten seuraavaan vaiheeseen.
      Lisätietoja vaaditaan
    • Jos voit kirjautua sisään, valitse Lisää menetelmä . Valitse luettelosta Todennussovellus ja valitse sitten Lisää .
      Lisää Todennussovellus
  2. Valitse Aloita hankkimalla sovellus -kohdasta Seuraava .
    Lataa nyt
  3. Valitse Määritä tili -kohdasta Seuraava .
    Määritä tilisi
  4. Skannaa QR -koodi mobiililaitteesi kameralla. Valitse sitten Seuraava .
  5. Huomautus: Jos haluat syöttää koodin ilman QR -skanneria, valitse Can not scan image (Ei voida skannata). Valitse sovelluksesta näytön alareunasta Tai anna koodi manuaalisesti , anna koodi ja URL -osoite ja valitse Valmis .

Skannaa QR -koodi
  6. Sovellus pyytää sinua hyväksymään sisäänkirjautumisen. Kun ilmoitus on hyväksytty, valitse Seuraava .
    Ilmoitus hyväksytty

Vaihe 3: Lisää puhelinnumero

Sinua saatetaan pyytää lisäämään puhelinnumerosi, jos se ei ole jo kirjautumistapa.

1. Anna puhelinnumero ja valitse Tekstiviesti minulle koodi tai Soita minulle . Valitse sitten Seuraava .
    Anna puhelinnumero
  2. Syötä koodi ja valitse Seuraava .
  3. Kun puhelimesi on vahvistettu, valitse Seuraava .
  4. Näet onnistumisilmoituksen. Valitse Valmis .
    Menestys!

Sähköpostitilisi näkyy sovelluksen kohdassa Authenticator , ja näet Microsoft Authenticatorin Suojaustiedot -sivulla. Nyt voit käyttää Authenticator -sovellusta henkilöllisyytesi vahvistamiseen, kun kirjaudut sisään tai määrität sähköpostia .

Huomautus: Microsoft 365 ei voi käyttää Authenticator -sovelluksen salasanaominaisuutta GoDaddy -tileiltä.