Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä mukautettu 404 -sivu Windows -verkkohotellissa

404 sivua näytetään, kun joku yrittää päästä verkkosivustosi sivulle, jota ei ole olemassa.

Verkkohotellitilimme sallii sinun käyttää kotisivua 404 -sivuna tai voit luoda mukautetun sivun.

Huomautus: Palvelinpuolen komentosarjat, kuten ASP.NET ja PHP, eivät välttämättä toimi omilla 404-sivuilla sen vuoksi, miten verkkopalvelinohjelmistot (esim. IIS ja Apache) käsittelevät niitä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Verkkohotelli.
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Klikkaus Pleskin järjestelmänvalvoja .
  5. Valitse haluamasi verkkotunnuksen osiosta Näytä lisää .
  6. Valitse Verkkohotellin asetukset .
  7. Valitse Mukautetut virheasiakirjat ja napsauta sitten OK .
  8. Napsauta Virtuaalihakemistot .
  9. Siirry Virheasiakirjat -välilehteen.
  10. Siirry virheiden toiselle sivulle ja napsauta sitten 404 .
  11. Syötä Sijainti -kenttään sen 404 sivun URL -osoite, jota haluat käyttää, ja napsauta sitten OK .

Huomautus: Virheasiakirjojen on oltava verkossa näkyviä, ts. Httpdocs- hakemistossa tai muissa isännöityjä.