No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä mukautetut PHP-virhelokit cPanelissa Linux-verkkohotellini varten

cPanel tarjoaa sisäänrakennetun virheen kirjauksen, mutta se ei havaitse PHP: stä syntyviä virheitä tai pidä virhelokeja pitkiä aikoja. Tämän korjaamiseksi sinulla voi olla PHP-myymälävirheitä, joita se havaitsee mukautetun virhelokitiedostossa.

Vaaditaan: Tarvitset FTP -käyttäjänimen, jotta voit noudattaa näitä ohjeita.
  1. Luo tiedosto nimeltä php_error.log ja siirrä tiedosto palvelimeesi FTP: llä tai cPanel File Managerilla .
  2. Luo tai muokkaa PHP -alustustiedostoa, joka sisältää seuraavan koodirivin:
    error_log = /home / [FTP -käyttäjänimesi] /public_html/php_error.log

Huomautus: Varmista, että tällä tiedostolla on oikea nimi .

Nyt PHP siirtää kaikki koodaukseen liittyvät virheet php_error.log- tiedostoon. Tämä tiedosto voi kestää muutaman tunnin, ennen kuin se alkaa vastaanottaa virheitä sivustosi luo ja näyttää vain sisältöä, jos sivusto ei aiheuttaa virheitä.