No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä Network Solutions -verkkotunnuksen postikohde

Viimeistele Microsoft 365: n määritys GoDaddy -palvelusta verkkotunnuksessa Network Solutionsissa, sinun on lisättävä ja muutettava DNS -tietueita osoittamaan verkkotunnuksesi sähköpostiosoite Microsoft 365: een.

Kullekin uudelle tietueelle tarvitsemasi arvot annetaan Microsoft 365 Aseta sähköpostikohde -sivullasi sen jälkeen, kun olet vahvistanut verkkotunnuksen omistajuuden .

1. Kirjaudu sisään Network Solutions -tilillesi .
  2. Valitse Hallitse tiliä .
  3. Valitse Omat verkkotunnukset .
  4. Valitse Muokkaa DNS -lisätietueita
  5. TXT -tietue :
    • Vieritä kohtaan Teksti (TXT -tietueet) ja valitse Muokkaa TXT -tietueita .
    • Anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
    • Valitse Jatka .
  6. CNAME :
    • Vieritä kohtaan Host Aliases (CNAME Records) ja valitse Muokkaa CNAME -tietueita .
    • Anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
    • Valitse Jatka
  7. MX -tietueet :
    • Vieritä kohtaan postipalvelimet (MX -tietueet) ja valitse Muokkaa MX -tietueita .
    • Anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
    • Valitse Jatka .
  8. SRV -tietueet :
    • Vieritä kohtaan Palvelu (SRV -tietueet) ja valitse Muokkaa SRV -tietueita .
    • Anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi.
    • Valitse Jatka .

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Network Solutions -asiakaspalveluun numeroon 1 888 642-0209.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Pyydä GoDaddy tarkistamaan uudet DNS -asetuksesi kirjautumalla sisään tilillesi ja valitsemalla Päivitin nämä asetukset. Tarkista, kiitos! Saat sähköpostiviestin, kun Microsoft 365 -osoitteesi on valmis käyttöön.
  • Määritä sitten sähköposti laitteillesi .