Kotisivukone Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä oma visuaalinen brändi

Siirry verkkoon | Tutustu verkkosivustoihin + markkinointiin
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu

Brändi auttaa ihmisiä tunnistamaan sinut. Se määrittää mielialan ja sävyn sivustollesi ja yrityksellesi. Tekemällä logostasi, väreistäsi ja fontteistasi yhdenmukaiset verkkoläsnäolosi on yhtenäinen, riippumatta siitä missä ihmiset löytävät tuotteesi tai palvelusi. Eikö sinulla ole vielä logoa, värejä tai fontteja? Ei hätää. Tee nopea päätös nyt, niin voit aina muuttaa mieltäsi myöhemmin.

Tämän osion tavoitteet:

• Lisää logosi.
  • Valitse teema.
  • Aseta väri ja fontti.

Arvioitu aika: 15-20 minuuttia

Avaa kotisivukone

Kaikki, mitä tässä osiossa teemme, kuuluu kotisivukoneellesi.

Omasta GoDaddy tuotesivulla selaa Website Builder ja valitse Hallitse vieressä verkkosivuilla.

Valitse Koontinäytöstä Muokkaa verkkosivustoa . Tai valitse verkkosivusto valikosta ja valitse sitten Muokkaa sivustoa, niin näet, miltä sivustosi näyttää tietokoneella ja mobiililaitteella.

Syy siihen, miksi aloitamme logolla, johtuu siitä, että se auttaa sinua näkemään teeman paremmin seuraavassa vaiheessa. Älä huoli pääotsikkokuvastasi. Muutamme sitä, kun mukautat aloitussivua .

Jos sinulla on jo logo, hieno! Lisätäänpä logosi otsikkoon . Jos sinulla ei vielä ole logoa, käytämme yrityksesi nimen tekstiä logona.

Valitse otsikko (kotisivusi ensimmäinen osa) ja valitse sitten Logo .

Haluatko lisätä suosikkikuvakkeen , pienen kuvakkeen selaimen välilehteen? Valitse Asetukset > Suosikkikuvake . Käytä mitä tahansa jo ladattua kuvaa tai lataa uusi kuva. Suosikkikuvakkeiden on oltava neliön muotoisia, enintään 180 kuvapisteen kokoisia. Katso tämän ohjevideon vaiheet . Voit myös luoda oman suosikkikuvakkeesi Content Creatorilla ja GoDaddy Studiolla .

Valitse teema

Sinulla on logosi (vaikka se olisikin väliaikainen), joten nyt on aika valita teema.

Näyttökuva siitä, mistä löydät Teema -alueen.

Kaikki teemat on nimetty. Ota huomioon nykyisen teemasi nimi, jos haluat vaihtaa takaisin tai harkitset eri vaihtoehtoja.

Näyttökuva siitä, mistä löydät Teeman nimen.

Valitsemalla Kokeile uutta ulkoasua näet, miltä verkkosivustosi näyttää erilaisilla teemoilla. Kun napsautat teemaa, sitä käytetään. Teeman valinta luo myös automaattisesti tallennuskohdan, jos haluat palauttaa verkkosivustosi . Voit halutessasi palata tänne vaihtamaan teemaa .

Aseta väri ja fontti

Kun olemme Teemat -osiossa, valitaan sivuston väri ja fontit.

Täydellisen värin tai täydellisen fontin valitseminen hajamieliseksi on niin helppoa. Älä viettää täällä liikaa aikaa - tehty on parempi kuin täydellinen. Valitse, mikä toimii nyt, ja palaa sitten tähän osioon, kun sivustosi ja brändisi kasvavat ja kehittyvät.

Värit

Olemme helpottaneet värien valintaa . Valitse ehdotettu väri tai oma värisi. Valitse haluamasi väri valitsemalla värirengas tai anna heksadesimaalikoodi.

Värin valinnassa suosittu työkalu on Adobe Color -sivusto . Sen avulla voit valita värin, poimia sen värin haluamastasi kuvasta (tai logostasi) ja jopa tarkistaa, onko värisokeus helppokäyttöinen.

Voit myös säätää liukusäätimen avulla koko sivuston laajuista värin käyttökokemusta ja sitä, haluatko sivustosi olevan vaaleampi tai tummempi. Jokainen osa voidaan kuitenkin muuttaa manuaalisesti vaaleaksi, tummaksi tai väriseksi, jos muutat mieltäsi myöhemmin.

Fontit

Yleensä on olemassa kahden tyyppisiä fontteja: serif ja sans serif. Serifit ovat kirjainten ”jalat”. Koska niitä käytettiin kirjoissa ja vanhemmissa asiakirjoissa, ne merkitsevät muodollisuutta ja luottamusta. Sans serif tarkoittaa kirjaimellisesti ”ilman viivoja”. Sans -serif -fontit ovat nykyaikaisempia ja joskus leikkisiä tai epävirallisia.

Valitse suosituista fonttipareistamme tai luo omat valitsemalla Lisäasetukset . Valitse Lisäasetukset -kohdassa oma ensisijainen fonttisi (käytetään otsikoihin) ja toissijainen fontti (käytetään body text -tekstiä varten).

Yhteenveto

Me edistymme! Vaikka muuttaisitkin kaikki asiat myöhemmin, kaikki näyttää ainakin nyt yhtenäiseltä ja merkkituotteilta. Olemme valinneet teeman, lisänneet logomme ja asettaneet värimme ja fonttimme. Määritetään nyt kotisivusi .

Siirry verkkoon | Tutustu verkkosivustoihin + markkinointiin
Määritä oma visuaalinen brändi | Muokkaa kotisivua | Mukauta sisältöä
Löydä itsesi hakukoneoptimoinnilla | Yhdistä sosiaaliseen mediaan | Hyväksy verkkomaksu