No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä Outlook Migration Assistant käyttöä varten (Windows)

Jos olet Kun siirrät sähköpostisi ja käytät Outlook 2010: ää tai uudempaa Windowsissa, voit asentaa Outlook Migration Assistant -työkalun, joka helpottaa siirtymistäsi. Se määrittää Outlookin automaattisesti, luo uuden Microsoft 365 -profiilin ja siirtää paikalliset tietosi.

Kun olet käynnistänyt siirtosi, saat sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään myöntämään lupa tilisi käyttöön. Tarvitsemme lupasi, jotta voimme suorittaa siirron loppuun.

1. Valitse vahvistussähköpostista Aloita vahvistaaksesi, että sinulla on lupa jatkaa. Tämä avaa Outlook Migration Assistantin.
  2. Valitse Lataa Windows -PC: lle .
  3. Kun Outlook Migration Assistant on asennettu, avaa ohjelma ja valitse OK, aloitetaan .
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse sitten Seuraava vaihe .
  5. Valitse Pienennä . Outlook Migration Assistant suorittaa tehtävänsä loppuun asti ja toimii taustalla, kunnes siirto on suoritettu loppuun. Voit jatkaa sähköpostin käyttöä tavalliseen tapaan ohjelman ollessa käynnissä.

Kun siirto on suoritettu loppuun, saat sähköpostivahvistuksen, joka sisältää ohjeet seuraavia vaiheita varten.