Office 365 GoDaddyn toimittamana Ohje

Määritä Outlook Migration Assistant käyttöä varten (Windows)

Jos olet siirtämässä sähköpostiasi ja käytät Outlook 2010 -ohjelmaa tai tätä uudempaa versiota Windows-käyttöjärjestelmässä, voit asentaa Outlook Migration Assistant -työkalun. Sen avulla siirtäminen onnistuu vaivatta. Työkalu määrittää Outlookin automaattisesti, luo uuden Office 365 -profiilin ja siirtää paikalliset tiedot. (Mikä Outlook Migration Assistant on?)

Kun olet käynnistänyt siirtosi, saat sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään myöntämään lupa tilisi käyttöön. Tarvitsemme lupasi, jotta voimme suorittaa siirron loppuun.

1. Napsauta sähköpostivahvistuksen sisältämää Käynnistä-linkkiä vahvistaaksesi, että myönnät meille luvan jatkaa prosessia. Tämän tulisi avata Outlook Migration Assistant -sivu.
  2. Napsauta Windows PC -rivin kohtaa Lataa Windows-PC:lle.
  3. Kun Outlook Migration Assistant on asennettu, avaa ohjelma ja napsauta OK, aloitetaan.
  4. Anna sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Seuraava vaihe.
  5. Valitse Kutista. Outlook Migration Assistant suorittaa vaadittavat tehtävät ja työskentelee taustalla, kunnes siirto on suoritettu loppuun. Voit jatkaa sähköpostin käyttöä normaalisti ohjelman ollessa käynnissä.

Kun siirto on suoritettu loppuun, saat sähköpostivahvistuksen, joka sisältää ohjeet seuraavia vaiheita varten.