Office 365 GoDaddyltä Ohje

Määritä OWA-käyttö iPhonen tai iPadin kautta

OWA-mobiilisovellus tarjoaa samat sähköposti-, kalenteri- ja yhteystietotoiminnot kuin verkkoselaimella käytettävä Outlook Web App -sovellus, mutta siinä on myös lisäominaisuuksia, joiden käyttäminen on mahdollista vain sovelluksen ja mobiililaitteen natiivi-integroinnilla. Esimerkkejä:

• Tapaamismuistutukset, jotka näytetään, vaikka sovellus on suljettu.
  • Ääniohjatut toiminnot, kuten tapaamisen ajastaminen tai sähköpostiviestin lähettäminen.
  • Yhteystietojen synkronointi siten, että iPhonen soittajatunnustoiminto tunnistaa OWA-yhteystiedot.

Voit määrittää Office 365 -tilin myös iOS:n sisäänrakennetulla Mail-sovelluksella (lisätietoja).

Office 365 -tilin määrittäminen iOS-laitteen OWA-sovelluksella

1. Asenna OWA-sovellus iPhone- tai iPad-laitteeseesi ja käynnistä se.

OWA-sovelluksen asentaminen iOS-laitteeseen edellyttää vähintään iPhone 4S- tai iPad 2 -laitetta ja vähintään iOS 6 -käyttöjärjestelmää.

2. Jos käytät OWA-sovellusta ensimmäisen kerran, valitse Jatka.
  3. Anna seuraavat tiedot:
    • Sähköpostiosoite – Oma sähköpostiosoitteesi.
    • Salasana – Oma salasanasi.
  4. Valitse Kirjaudu sisään.

Siinä kaikki! OWA määrittää tilisi asetukset automaattisesti ja näyttää lyhyen opastuksen lisätoimintojen käyttämisestä. Nyt olet valmis digiviestinnän tehokäyttöön.

Jos automaattiset hakuasetukset eivät toimi, voit määrittää tilin manuaalisesti tämän sivun Lisäasetukset (kun automaattinen haku ei toimi) -kohdan mukaisesti.