Määritä PHP -virheen kirjaus

Kun vianmääritys PHP virheitä , sinun kannattaa tarkistaa PHP lokit. Jos sinulla ei ole tarkistettavia PHP -lokeja, määritä kirjaaminen seuraavalla tavalla:

Huomautus: Katso lisätietoja WordPressin ja WordPress -hallinnan virheiden kirjaamisesta Näytä virheet ottamalla käyttöön WordPress-virheenkorjaustila.

1. Sinun kannattaa aina tehdä varmuuskopio sivustostasi, ennen kuin teet mitään muutoksia sivustoosi.
  2. Paikanna PHP -alustustiedostosi .
  3. Muokkaa tiedostoa. ( cPanel / Plesk / VPS )
  4. Aseta seuraava rivi alustustiedostoon:
    error_log = /path/to/your/webroot/php_error.log
    • error_log on PHP -toiminto, joka kehottaa verkkopalvelinta antamaan lokisi uuteen tiedostoon.
    • /path/to/your/webroot/php_error.log on uuden lokisi polku.
      • Varmista, että vaihdat /path/to/webroot : iin webhotellisi todellisella polulla.
      • Mikä on absoluuttinen polkuni? ( cPanel / Plesk ).
  5. Luo php_error.log -tiedosto verkkohotellisi verkkohakemistoon .
  6. Käynnistä PHP -prosessit uudelleen. ( CPanel / Plesk ).

Seuraavat vaiheet:

• Tarkista virhetiedot php_error.log -tiedostosta . ( cPanel / Plesk / VPS )