GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä RSS to Email Add-on

RSS to Email -lisäosa hankkii sisältöä RSS-syötteestäsi ja laittaa sen sähköpostiin, jotta se voidaan lähettää aikataulusi mukaisesti. RSS-lisäosa on saatavilla sekä Up & Running- että Pro- tileille.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Lisäosat-painiketta näytön yläosassa.
  3. Valitse Lisää lisää .
  4. Vieritä alas kohtaan RSS to Email ja napsauta On .
  5. NapsautaNapsauta asennusratasta (asennushammas).
  6. Napsauta Lisää syöte -painiketta.
  7. Anna syötteen URL -osoite ja napsauta Tuo syöte nyt .

Huomautus: Jos syötteen URL -osoite ei ole sama kuin blogisi URL -osoite, sinun on löydettävä se sivustostasi tai RSS -asetuksista. Usein se on blogisi URL -osoite, jota seuraa /feed .