No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä sähköpostikohde verkkotunnukselleni toisella GoDaddy -tilillä

Jos haluat määrittää Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi toisen GoDaddy -tilin verkkotunnukseen, sinun on lisättävä ja muutettava DNS -tietueita osoittamaan verkkotunnuksesi sähköpostiosoite Microsoft 365: ksi.

Kullekin uudelle tietueelle tarvitsemasi arvot annetaan Microsoft 365 Aseta sähköpostikohde -sivullasi sen jälkeen, kun olet vahvistanut verkkotunnuksen omistajuuden .

1. Kirjaudu sisään toisen GoDaddy -tilisi verkkotunnusten hallintakeskukseen .
  2. Valitse verkkotunnuksesi.
  3. Valitse Lisäasetukset -osiossa DNS -hallinta .
  4. Valitse Tietueet -kohdasta LISÄÄ . Käytä avattavaa valikkoa lisätäksesi seuraavat tiedot:
    • TXT -tietue: Valitse TXT , anna Microsoft 365 -tililläsi näytettävät tiedot ja tallenna .
    • CNAME : Valitse CNAME , anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi, ja Tallenna .
    • MX -tietueet: Valitse MX , anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi, ja Tallenna .
    • SRV -tietueet: Valitse SRV , anna tiedot, jotka näytämme Microsoft 365 -tililläsi, ja Tallenna .

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Pyydä GoDaddy tarkistamaan uudet DNS -asetuksesi kirjautumalla sisään tilillesi ja valitsemalla Päivitin nämä asetukset. Tarkista, kiitos! Saat sähköpostiviestin, kun Microsoft 365 -osoitteesi on valmis käyttöön.
  • Määritä sitten sähköposti laitteillesi .