Muokkaa sähköpostin tietosuoja -asetuksia

Kaikilla verkkotunnuksilla, joihin sovelletaan verkkotunnuksen tietosuojaa , on välitön pääsy yksityiseen sähköpostiosoitteeseen identiteettisuojauksen lisäkerroksena. Kun viestejä lähetetään tähän yksityiseen sähköpostiosoitteeseen, voit pyytää kyseisiä viestejä edelleen välittämään haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit pitää yhteyttä kaikkiin, jotka yrittävät ottaa yhteyttä verkkotunnuksen omistajaan. Pidät silti henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi yksityisenä.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse valintaruudut niiden verkkotunnusten vierestä, jotka haluat päivittää. Tai valitse Verkkotunnus-kohdan vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki.
    näyttökuva useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Muokkaa sähköpostin yksityisyyttä .
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alas nähdäksesi vaihtoehdon.
  4. Ota edelleenlähetys käyttöön vaihtamalla Lähetä sähköposti toiseen osoitteeseen -kohdan vieressä olevaa vaihtopainiketta.
    • Anna henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi. Tässä välitämme viestit, jotka lähetetään yksityisyyden suojaa koskevaan sähköpostiosoitteeseesi.
  5. (Valinnainen) Kytke roskapostiviestien suodatus päälle vaihtamalla kohdan Suodata roskapostia vieressä oleva vaihtopainike, jotta niitä ei välitetä henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi.
  6. (Valinnainen) Satunnaista yksityinen sähköpostiosoitteesi vaihtamalla kohdan Satunnaista yksityinen sähköpostiosoite vieressä oleva vaihtopainike.
    • Yksityisen sähköpostiosoitteesi satunnaistaminen tekee sähköpostiosoitteesi arvaamisesta vaikeammaksi ja vähentää edelleen mahdollisuutta vastaanottaa roskapostiviestejä.
  7. Vahvista muutokset valitsemalla Tallenna.

Päivitettyjen asetusten näkyminen tililläsi ja julkisessa WHOIS -hakemistossamme saattaa kestää enimmillään 90 minuuttia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Vastaa edelleenlähetettyyn viestiin kirjoittamalla uusi sähköpostiviesti lähettäjän sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy välitetyn sähköpostiviestin aiheriviltä. Uuden sähköpostiviestin lähettäminen tarkoittaa, että altistat henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi mielellään vastaanottajalle.
  • Varmista, että alla olevat verkkotunnuksen yhteystiedot ovat oikein, ja tee tarvittavat muutokset .