No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä sähköpostin edelleenlähetys verkkotunnuksille, joilla on yksityisyyden suoja

Kun verkkotunnuksesi yksityisyyden suoja on käytössä, luomme yksityisen, yksilöllisen sähköpostiosoitteen. Voit määrittää tämän sähköpostiosoitteen välittämään viestit haluamallesi sähköpostitilille. Muuta asetuksia ja valitse, miten haluat vastaanottaa sähköpostisi, tai poista sähköpostin edelleenlähetys kokonaan käytöstä.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi napsauttamalla sitä suoraan, jotta pääset Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Vieritä alas kohtaan Tietosuoja -asetukset .
  4. Valitse Yksityisyyssähköpostin edelleenlähetys -kohdan vierestä Muokkaa.
  5. Valitse sähköpostin edelleenlähetysasetukset ja kirjoita sitten sähköpostiosoitteesi käytettävissä olevaan kenttään.
  6. Vahvista muutokset valitsemalla Tallenna.

Tähän liittyvä vaihe

• Vastaa edelleenlähetettyyn viestiin kirjoittamalla uusi sähköpostiviesti lähettäjän sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy välitetyn sähköpostiviestin aiheriviltä. Jos lähetät uuden sähköpostiviestin, altistat henkilökohtaisen sähköpostiosoitteesi mielellään vastaanottajalle.