Määritä sähköpostiosoite edelleenlähetystä varten

Sähköpostin edelleenlähetyskrediitit eivät enää sisälly ostettavaan verkkotunnukseen. Voit lunastaa jäljellä olevan hyvityssumman ja luoda sillä sähköpostiosoitteen, johon viestit ohjataan. Näin voit välittää sähköpostit edelleen johonkin toiseen sähköpostiosoitteeseen.

Jos sähköpostitililläsi on osoite, jota haluat käyttää edelleenlähetysosoitteena, sinun täytyy poistaa kyseinen osoite ja noudattaa ohjeita saapuvien sähköpostiviestien kopioiden edelleenlähetystä varten..

Huomautus: Jos siirryit Workspace Email -järjestelmästä Microsoft 365 -järjestelmään, selvitä, mitä jälleenohjausvaihtoehtoja on käytettävissä Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellesi.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä Lisätuotteet-osioon ja valitse Lunasta-vaihtoehto Sähköpostiviestien edelleenohjaus -kohdassa.
    valitse lunasta
  3. Valitse sähköpostin edelleenlähetystiliin liittyvä verkkotunnus ja valitse Lunasta hyvityssumma. (Voit muuttaa sähköpostin edelleenlähetykseen käytettävää verkkotunnusta vaiheessa 7.)
    valitse lunasta
  4. Siirry Työtilan sähköposti -osioon ja valitse Hallitse kaikkia.
    hallitse kaikkia
  5. Napsauta Työtilan hallintakeskuksessa Luo-painiketta.
    valitse luo
  6. Valitse yläoikealla vaihtoehto Edelleenlähetys.
    valitse edelleenlähetys
  7. Täytä seuraavat kentät:‌‌
    KenttäMitä tehdä...
    Lähetä tämän sähköpostiosoitteen viestit edelleen:Kirjoita sähköpostiosoite, jonka haluat luoda. Kirjoitettuasi @-merkin voit valita minkä tahansa tilisi alaisen verkkotunnuksen.
    Näihin sähköpostiosoitteisiin:Anna sähköpostiosoite, johio haluat vastaanottaa edelleen lähetettävän sähköpostin. Voit antaa useita osoitteita, mutta osoitetiedot eivät saa ylittää kentän 250 merkin rajoitusta.
    SopimusValitse välityssuunnitelma, jota haluat käyttää.
    Sieppaa kaikkiValitse tämä vaihtoehto, jos haluat tämän osoitteen vastaanottavan viestit, jotka on lähetetty virheellisiin (ei olemassa oleviin) sähköpostiosoitteisiin verkkotunnuksesi alaisuudessa.
    Ota automaattinen vastaus käyttöönValitse tämä vaihtoehto ja täytä lisäkentät, jos haluat lähettää automaattisen vastauksen kaikille, jotka lähettävät sähköpostia kyseiseen osoitteeseen.
  8. Valitse Luo.
    valitse luo

Saattaa kestää muutamia minuutteja, ennen kuin sähköpostin uusi edelleenohjausosoite tulee näkyviin. Sinun on ehkä virkistettävä sivu ennen kuin näet sen.

Jos Workspace Email ei voi luoda edelleenlähetyksen sähköpostitiliä, varmista, että MX-tietueesi vastaavat verkkotunnustasi. Jos MX-tietueesi vastaavat verkkotunnustasi, kopioi ja lisää MX-tietue verkkotunnukseesi tai muokkaa olemassa olevaa MX-tietuetta.