Office 365 GoDaddyltä Ohje

Määritä sähköpostitilini

Nyt kun olet ladannut ja asentanut Office 365:n, jonka toimittajana on GoDaddy, olet valmis ottamaan ensimmäisen sähköpostitilisi käyttöön. Katso video ja noudata alla olevia ohjeita.

1. Avaa sähköpostiisi lähetetty ostokuitti ja napsauta Aloita.
    Napsauta Aloita
  2. Valitse Omat tuotteet -sivulla Sähköposti ja Office -kohdan vieressä Hallitse.
    Napsauta Hallitse
  3. Valitse verkkotunnus, jota haluat käyttää, ja napsauta Jatka.

Jos haluat määrittää sähköpostitilin verkkotunnukselle, joka on rekisteröity jonkin toisen nimipalvelimen tai yrityksen kautta, valitse Verkkotunnus ei GoDaddy-tililläni ja anna sen verkkotunnuksen nimi, jota haluat käyttää. Määritä ulkoisen verkkotunnuksen sähköposti ohjeiden mukaisesti.

Valitse verkkotunnuksesi.

‌‌Jos Työtilan sähköposti on jo otettu käyttöön tässä verkkotunnuksessa, saat Olemassa oleva sähköposti -ilmoituksen. Napsauta Jatka ja vaihda Office 365 verkkotunnuksesi sähköpostipalveluksi näiden ohjeiden avulla.

4. Täytä seuraavat kentät Luo uusi sähköpostitili -sivulla:
    Kenttä Toimi näin
    Käyttäjänimi Anna käyttäjänimi (ennen @-merkkiä näkyvä osa).
    Etunimi Syötä käyttäjän etunimi.
    Sukunimi Syötä käyttäjän sukunimi.
    Tilityyppi Valitse Office 365 -tilityyppi, jota haluat käyttää. Tämä vaihtoehto on näkyvissä vain silloin, kun käytettävissäsi on eri tilityyppejä.
    Järjestelmänvalvojan oikeudet Myönnä tilille ylläpito-oikeudet valitsemalla Kyllä. Suosittelemme määrittämään ensimmäisen sähköpostitilisi ylläpitäjäksi, jotta voit hallinnoida tiliäsi. Tämä vaihtoehto tulee näkyviin vain silloin, kun samalle tilille on määritettynä useita käyttäjiä.
    Luo salasana Anna tilin salasana.
    Vahvista salasana Vahvista salasana antamalla se uudelleen.
    ‌‌Vaihtoehtoinen sähköposti ilmoituksille‌‌ Anna sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa käyttäjätiliin liittyviä ilmoituksia.
  5. Valitse Luo.

Saat antamaasi ilmoitussähköpostiin vahvistuksen sähköpostitilin luomisesta.