Määritä salasanani uudelleen

Voit määrittää FTP- tai cPanel-salasanasi yhdyskäytävässä uudelleen seuraavantyyppisille tileille:

• jaettu cPanel-verkkohotelli
  • jaettu Parallels Plesk -verkkohotelli

(Etkö ole tämä henkilö?)

Määritä FTP/cPanel-salasana uudelleen

1. Valitse Asetukset sen tilin osiosta, jota haluat käyttää.
  2. Napsauta Salasana-välilehteä.
  3. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten Vaihda salasana.

Seuraava vaihe

• Aloita tilisi käyttö napsauttamalla Hallitse sen kohdalla.

Muut tilityypit

Jos haluat vaihtaa muidentyyppisten tilien salasanan, tutustu seuraaviin artikkeleihin: