No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä SMTP -releet

Voit määrittää ostetut SMTP -välitykset tietyille sähköpostiosoitteille Työtilan tililläsi. Voit myös poistaa kaikki tietylle sähköpostiosoitteelle määritetyt SMTP -välitykset.

Huomautus: Muista, että ostamiesi SMTP -releiden saatavuus saattaa kestää enimmillään 24 tuntia.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Workspace-sähköposti.
  3. Valitse haluamasi tilin kohdalla Hallitse.
  4. Napsauta sähköpostiosoitetta, jota haluat käyttää.
  5. Napsauta Näytä lisäasetukset .
  6. Valitse SMTP -välitysten päivässä -kohdasta, kuinka monta SMTP -välitystä haluat määrittää kyseiselle sähköpostiosoitteelle.
  7. Valitse Tallenna.