Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä Sosiaalisen sisäänkirjautumisen yleiset asetukset

Sosiaalisen sisäänkirjautumisen määrittäminen antaa asiakkaillesi mahdollisuuden yhdistää myymälätilisi sosiaalisen median tileihin, jotta maksaminen on helpompaa ja nopeampaa. Asiakkaiden ei tarvitse enää muistaa toista käyttäjänimeä ja salasanaa. Sen sijaan he voivat käyttää haluamaansa sosiaalisen median verkostoa luodakseen tilin sivustollesi kitkattoman maksun saamiseksi joka kerta, kun vierailevat.

Vaaditaan: WooCommerce Social Login on premium -laajennusinen WooCommerce -laajennus, joka sisältyy Managed WordPress Ecommerceiin, Managed WooCommerce Storesiin tai itsenäisenä ostona.

Avaa Sosiaalisen kirjautumisen asetukset

  1. Kirjaudu sisään WordPressiin .
  2. Siirry vasemmanpuoleisesta valikosta kohtaan WooCommerce ja valitse Asetukset .
  3. Valitse Sosiaalinen sisäänkirjautuminen -välilehti ja löydät hallittavat asetukset .

Määritä Sosiaalisen kirjautumisen asetukset

Kun hallinnoit Sosiaalisen kirjautumisen asetuksia, sinulle näytetään useita vaihtoehtoja. Seuraavassa kerromme, mitä ne ovat ja miten niitä käytetään.

  • Näytä sosiaalinen sisäänkirjautuminen: Käytä tätä asetusta sen määrittämiseen, missä sosiaalisen median sisäänkirjautumisvaihtoehto näkyy sivustollasi:
    • Kassa: Kassan ”Sisäänkirjautuminen” -ilmoituksen sisällä.
    • Oma tili: Oma tili -kirjautumissivulla.
    • Checkout -ilmoitus: Näkyy yksittäisen ilmoituksen sisällä kassasivulla.
      Huomautus: Suosittelemme tämän tai Kassa -vaihtoehdon käyttämistä sosiaalisen median kirjautumisen näyttämiseen kassalla, mutta et molempia samanaikaisesti.
  • Tuotearviot Pro -kirjautuminen : Näyttää sosiaalisen sisäänkirjautumisen Tuotearviot -Pro -kirjautumisikkunaan, jos Tuotearviot Pro on aktiivinen.
    Huomautus: Sosiaalista kirjautumista ei näytetä kassalla, jos käyttäjä (myös sinä) olet kirjautunut sisään. Häiriön lisääminen kassalla, kun käyttäjätietoja on jo läsnä, estää saumatonta maksukäyttäytymistä.
  • Näytä ”Linkitä tilisi” -painike Kiitos -sivulla: Näyttää Tilaa vastaanotettu -sivun yläosassa ilmoituksen, jossa kehotetaan kirjautuneita käyttäjiä linkittämään sosiaalisen median tilinsä parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi.
  • Kassan sosiaalisen kirjautumisen näyttöteksti: Käytä tätä vaihtoehtoa tekstin määrittämiseen, joka näkyy sosiaalisen median kirjautumispainikkeiden yläpuolella kassalla.
  • Non-Checkout Social Login Display Text: Tämä vaihtoehto määrittää tekstin, joka näytetään käyttäjille sosiaalisen median kirjautumispainikkeiden yläpuolella kassan ulkopuolella.
  • Pakota SSL kaikille palveluntarjoajille: Tämän asetuksen asettaminen pakottaa SSL: n käytön kaikkiin takaisinsoitto -URL -osoitteisiin (SSL vaaditaan).
  • Palveluntarjoajat: Vedä ja pudota muuttaaksesi järjestystä, jossa yhdistettyjen palveluntarjoajien luettelo näytetään.
    Huomautus: Jokaisella sosiaalisen median kanavalla on myös omat asetuksensa, joita voit muokata erikseen erikseen.

Lisätietoja