4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä sukupolven 4 palvelin

Kun olet ostanut neljännen sukupolven VPS: n tai oman palvelimen, on aika viimeistellä määritykset palvelimen nimellä ja muilla ylläpidon tiedoilla.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Palvelimet -kohdasta Hallitse sen sukupolven 4 palvelimen vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Syötä palvelimelle nimi Palvelimen nimi -kenttään.
  4. Valitse käyttöjärjestelmä ja datakeskuksen sijainti (jos saatavilla) ja napsauta sitten Seuraava.

Huomautus: Itse hallitut palvelimet: lue lisää ISPConfig-toiminnosta .

5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Valmis:
    Kenttä Kuvaus
    Ylläpitäjän käyttäjätunnus Luo käyttäjätunnus palvelimeesi kirjautumista varten. Käytä 5–12 pientä kirjainta ja/tai numeroa. Älä käytä varattuja sanoja, kuten "palvelin" tai "salasana".
    Salasana ja Vahvista salasana Anna salasana, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.

Viimeistämme asennuksen, ja palvelimesi pitäisi olla käyttövalmis pian.

Huomautus: Jos palvelimesi ei ole valmis käyttämään kuutta tuntia, ota yhteyttä GoDaddy -oppaaseen .