4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä sukupolven 4 palvelin

Kun olet ostanut neljännen sukupolven VPS: n tai oman palvelimen, on aika viimeistellä määritykset palvelimen nimellä ja muilla ylläpidon tiedoilla.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Palvelimet -kohdasta Hallitse sen sukupolven 4 palvelimen vieressä, jota haluat käyttää.
  3. Syötä palvelimelle nimi Palvelimen nimi -kenttään.
  4. Valitse käyttöjärjestelmä ja datakeskuksen sijainti (jos saatavilla) ja napsauta sitten Seuraava.

Huomautus: Itse hallitut palvelimet: lue lisää ISPConfig-toiminnosta .

5. Täytä seuraavat kentät ja napsauta sitten Valmis:
    Kenttä Kuvaus
    Ylläpitäjän käyttäjätunnus Luo käyttäjätunnus palvelimeesi kirjautumista varten. Käytä 5–12 pientä kirjainta ja/tai numeroa. Älä käytä varattuja sanoja, kuten "palvelin" tai "salasana".
    Salasana ja Vahvista salasana Anna salasana, jota käytetään sisäänkirjautumisessa palvelimeen.

Viimeistämme asennuksen, ja palvelimesi pitäisi olla käyttövalmis pian.

Huomautus: Jos palvelimesi ei ole valmis käyttämään kuutta tuntia, ota yhteyttä GoDaddy -oppaaseen .