Määritä tiedostojen tai hakemistojen käyttöoikeudet Linux -verkkohotellitililläni

Käytä cPanel -tiedostonhallintaa asettaaksesi erilaiset oikeudet kullekin tiedostolle ja hakemistolle Linux -verkkohotellitilissäsi. Tällä tavalla voit hallita sitä, kenellä on pääsy tiedostoihisi ja mitä toimintoja he voivat suorittaa kyseisten hakemistojen tiedostoihin. Katso lisätietoja kohdastaLinux -käyttöoikeuksien määritelmät .

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmasta yläkulmasta Tiedostonhallinta .
    valitse tiedostonhallinta
  4. Siirry cPanel -tiedostonhallinnassa tiedostoon tai hakemistoon, jonka käyttöoikeuksia haluat muokata, ja valitse sitten Käyttöoikeudet .
  5. Tee muutokset tarvittaessa ja valitse sitten Muuta käyttöoikeuksia .