Määritä tiedostojen tai hakemistojen käyttöoikeudet Linux -verkkohotellitililläni

Käytä cPanel -tiedostonhallintaa asettaaksesi erilaiset oikeudet kullekin tiedostolle ja hakemistolle Linux -verkkohotellitilissäsi. Tällä tavalla voit hallita sitä, kenellä on pääsy tiedostoihisi ja mitä toimintoja he voivat suorittaa kyseisten hakemistojen tiedostoihin. Katso lisätietoja kohdasta.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse kohdassa Verkkohotelli haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmasta yläkulmasta Tiedostonhallinta .
    valitse tiedostonhallinta
  4. Siirry cPanel -tiedostonhallinnassa tiedostoon tai hakemistoon, jonka käyttöoikeuksia haluat muokata, ja valitse sitten Käyttöoikeudet .
  5. Tee muutokset tarvittaessa ja valitse sitten Muuta käyttöoikeuksia .