Siirry pääsisältöön
Soita meille
Puhelinnumerot ja aukioloajat
Ohjekeskus

Tutustu ohjeresursseihimme verkossa

Ohje

Verkkosivut + Markkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Määritä tilapäinen sulkeminen yritykselleni Facebookissa, Google My Businessissa ja Yelpissä

Facebook, Google My Business ja Yelp sallivat yritysten omistajien lähettää tilapäisen sulkemisilmoituksen luoden bannerin, joka ilmoittaa vierailijoille lopetuksesta ja milloin sen on tarkoitus päättyä. Loput listauksista ovat ennallaan. Banneri poistetaan automaattisesti päättymispäivänä.

  1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Avaa sivustosi.
    • Websites + Marketing: Vieritä alas kohtaan Websites + Marketing ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
    • Digitaalisen markkinoinnin paketti: Vieritä alas verkkomarkkinointiin ja valitse Hallitse sen tilin vierestä, jota haluat muuttaa.
  3. Avaa listauksesi (Facebook, Google My Business tai Yelp).
    • Websites + Marketing: Valitse hallintapaneelista Markkinointi ja sitten Markkinointi . Valitse sitten listauksesi ( Facebook , Google My Business tai Yelp ).
    • Digitaalisen markkinoinnin paketti: Valitse hallintapaneelista Sosiaalinen ja sitten listauksesi ( Facebook , Google My Business tai Yelp ).

    Huomautus: Eikö listauksia ole yhdistetty? Yhdistä sivustosi tai luo uusi listaus noudattamalla ohjeita.

  4. Valitse Hallitse > Aseta tilapäisesti suljetuksi .
  5. Anna tai muokkaa päivämäärää, jolloin yrityksesi avataan, ja valitse Käytä muutoksia .

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja