Määritä tilisi asetukset

Kun olet ostanut verkkohotellisopimuksen, sinun täytyy asentaa se ennen kuin sitä voi käyttää verkkosivuston isännöimiseen.

Kun määritetään jaettu cPanel-isäntätili, muuttuvat verkkotunnuksesi DNS-tietueet. Tämä tarkoittaa, että olemassa oleva verkkosivustosi ja sähköpostiosoitteesi eivät välttämättä enää toimi. Jos et ole varma tämän vaikutuksesta verkkosivustoosi, ota yhteyttä tukiosastoomme.

Verkkohotellitilin määrittäminen

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Täytä näytössä olevat kentät ja valitse Valmis.

Voit käyttää uutta cPanel-käyttäjätunnusta ja uutta cPanel-salasanaa, jotka luot kirjautuaksesi suoraan cPaneliin osoitteessa http://kivaesimerkki.com/cpanel, jossa kivaesimerkki.com on verkkotunnuksesi.