Ohje

Windows-verkkohotelli (Plesk) Ohje

Määritä tilisi asetukset

Kun olet ostanut verkkohotellisopimuksen, sinun täytyy asentaa se ennen kuin sitä voi käyttää verkkosivuston isännöimiseen.

Verkkohotellitilin määrittäminen

  1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Täytä näytössä olevat kentät ja valitse Valmis.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.