Määritä tilisi asetukset

Kun olet ostanut verkkohotellisopimuksen, sinun täytyy asentaa se ennen kuin sitä voi käyttää verkkosivuston isännöimiseen.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse tai anna verkkotunnus, jota haluat käyttää.
  5. Napsauta Siirrä sivustosi.
  6. Jos verkkotunnuksesi ei ole tällä hetkellä rekisteröity tänne, valitse siirtovaihtoehtosi.
  7. Jos verkkotunnuksesi ei osoita DNS-palvelimiamme kohti, ratkaise ongelma tai ohita tämä vaihe.