No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Määritä URL -suojaus

URL Defence on Advanced Email Security -toiminto, joka tarkistaa sähköpostiviestit haitallisten linkkien varalta. Oletusarvoisesti se kirjoittaa uudestaan viestin rungon linkit paitsi salatut viestit. Sinun on oltava organisaatiosi järjestelmänvalvoja, jotta voit määrittää URL -suojauksen.

Jos URL -osoite kirjoitetaan uudelleen, näet seuraavan, kun viet sen päälle:
https://urldefense.proofpoint.com/v1/url?=...

Huomautus: Vain viestin rungossa olevat URL -osoitteet voidaan kirjoittaa uudelleen. Proofpoint ei voi kirjoittaa uudelleen liitteissä olevia URL -osoitteita.

1. Kirjaudu sisään Advanced Email Security .
  2. Valitse Suojausasetukset -kohdasta Haitallinen sisältö > URL -suojaus .
  3. Kun olet URL -suojaus -osiossa, seuraavat vaihtoehdot voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Tee haluamasi muutokset ja valitse Tallenna.
    Asetus Kuvaus
    Kirjoita uudelleen URL -osoitteet, jotka sijaitsevat DKIM -allekirjoitetuissa viesteissä

Kirjoita DKIM -allekirjoitettujen viestien URL -osoitteet uudelleen.

Huomautus: DKIM on sähköpostin vahvistusjärjestelmä, joka on suunniteltu havaitsemaan sähköpostin väärentäminen ja tarkistamaan, että verkkotunnuksesta tulevaa postia ei ole muokattu kuljetuksen aikana. URL-osoitteiden uudelleenkirjoittaminen DKIM-allekirjoitetuissa viesteissä voi rikkoa DKIM-allekirjoituksen.

Kirjoita uudelleen URL -osoitteet, jotka eivät sijaitse ankkuritunnisteessa

Kirjoita uudelleen kaikki URL -osoitteet, jotka eivät sisälly ankkuritunnisteeseen sähköpostin lähdekoodissa.

Huomautus: Ankkuritunnisteita käytetään HTML -muodossa kertomaan selaimelle tai sähköpostiohjelmalle, mihin käyttäjät voivat ohjata, kun sisältöä, kuten URL -osoitetta tai kuvaa, napsautetaan. Jotkin sähköpostiohjelmat muuttavat verkkotunnuksen tai URL -osoitteen tekstin automaattisesti napsautettavaksi linkiksi, kun sitä ei alun perin lähetetty linkkinä.

Sulje pois URL -osoitteet, jotka sisältävät määritettyjä verkkotunnuksia/IP -osoitteita

Määritä verkkotunnukset ja/tai IP -osoitteet, joita viestin URL -osoitteesta löydettäessä niitä ei kirjoiteta uudelleen.

Kaikki merkinnät täytyy erottaa viivalla, pilkulla tai puolipisteellä.

Sulje pois tähän organisaatioon liittyvät aktiiviset verkkotunnukset Estä Proofpointia kirjoittamasta URL -osoitteita uudelleen Proofpoint -tilin verkkotunnuksia sisältävissä viesteissä.
    Sulje pois tiettyjen lähettäjien lähettämät uudelleenkirjoitussähköpostit

Tähän teksti -alueeseen syötettyjen sähköpostiosoitteiden tai verkkotunnusten URL -osoitteita ei kirjoiteta uudelleen, kun ne lähetetään asiakkaalle sähköpostin lisäsuojauksen avulla.

Varmista, että annat tähän vain nimenomaisesti luotettuja sähköpostiosoitteita tai verkkotunnuksia.

Kaikki merkinnät täytyy erottaa viivalla, pilkulla tai puolipisteellä.

Jätä pois paljaiden IP -osoitteiden uudelleenkirjoittaminen pelkkää tekstiä sisältäviin sähköposteihin Estä IP -osoitteiden uudelleenkirjoittaminen pelkkää tekstiä sisältävässä sähköpostissa.
    Jätä pois URL -osoitteiden uudelleen kirjoittaminen pelkkää tekstiä sisältäviin sähköposteihin Älä kirjoita tekstiviesteihin sisältyviä URL -osoitteita uudelleen.