Office 365 GoDaddyn toimittamana Ohje

Määritä uusi Office 365 -sähköpostitilini

Ensimmäinen askel uuden Office 365 -tilin määrittämisessä on verkkotunnuksen liittäminen ja GoDaddy Office 365 -sähköpostiosoitteen luominen. Tämän jälkeen sähköposti voidaan määrittää puhelimella tai tietokoneella.

1. Etsi GoDaddy Office 365 -kuittisähköposti Saapuneet-kansiosta ja napsauta Aloita.
    Napsauta Aloita
  2. Valitse verkkotunnus ja napsauta Jatka.
    Valitse verkkotunnus, napsauta jatka

Huomautus: Sähköposti voidaan määrittää ulkoiseen verkkotunnukseen, jota ei ole rekisteröity yritykseen GoDaddy.

Onko sinulla olemassa oleva Työtilan sähköposti tässä verkkotunnuksessa? Saat ilmoituksen olemassa olevasta sähköpostista. Napsauta Jatka ja vaihda Office 365 verkkotunnuksesi sähköpostipalveluksi.

3. Täytä Office 365 -sähköpostilomake antamalla seuraavat tiedot:
    Kenttä Anna tiedot
    Käyttäjänimi Anna käyttäjänimi (esimerkki: name@coolexample.com).
    Etunimi Syötä käyttäjän etunimi.
    Sukunimi Syötä käyttäjän sukunimi.
    Linkitä verkkotunnukset? Valitse Do not share (Älä jaa) (elleivät verkkotunnukset ole osa yhtä yritystä tai organisaatiota ja haluat käyttäjien jakavan yhteistiedot ja tiedostot).
    Ylläpitäjän oikeudet Myönnä tilille ylläpito-oikeudet valitsemalla Kyllä.

Huomautus: Suosittelemme määrittämään ensimmäisen sähköpostitilisi ylläpitäjäksi, jotta voit hallinnoida tiliäsi. Tämä vaihtoehto tulee näkyviin silloin, kun samalla tilillä on useita käyttäjiä.
    Luo salasana Luo uusi ja ainutlaatuinen salasana tälle tilille.
    Vahvista salasana Anna salasana uudelleen.
    Lähetä tilitiedot sähköpostiosoitteeseen Lähetämme tänne tili-ilmoitukset, kuten kirjautumistiedot ja asennusohjeet, kun tilisi on valmis. Voit lisätä enintään viisi sähköpostiosoitetta.
  4. Napsauta Luo. Vahvistussähköposti lähetetään antamaasi osoitteeseen.
    Valitse verkkotunnus, napsauta jatka